Vali Ayhan için Şanlıurfa Valiliği önünde uğurlama töreni düzenlendi.(video)

Vali Ayhan, Ankara'da bir kardeşiniz, Urfa'nın bir öz evladı, bir kardeşi, bir dostu, fahri hemşerisi deyin adına ne derseniz deyin bir kardeşiniz olduğunu da özellikle ifade etmek istiyorum.

Ayhan;Şunu söylemek istiyorum ki, Urfa’da hakikaten hizmet dolu, birliktelikle, beraberlikle, birlikte yol yürüdüğümüz şehrin hayallerine, hedeflerine bir adım dahi olsa, bir milim dahi olsa katkı sağlamaya çalıştığımızı ve bundan da çok mutlu olduğumuzu ve gönül rahatlığı içerisinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Her başlangıcın bir sonu olacağını bildiğim için bu konuda dikkatli olmaya, tertipli olmaya çalıştım. Hatamız olmuştur, kusurumuz olmuştur, eksikliğimiz olmuştur insandır, beşerdir bundan dolayı hakkınızı helal edin.

Ve bir çok görevi ve Şanlıurfa Perygamber diyarında ki Valilik görevi şahsıma temzin eden Sayın Cumhurbaşkanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Bizler makamdayken, mevkiye varırken değil her daim vefamızı, saygımızı, sadakatimizi ifade etmek boynumun borcudur. Bu yüzden Cumhurbaşkanımıza, Devlet büyüklerime yürekten teşekkür ediyorum.

Ankara’da bir kardeşiniz, Urfa’nın bir öz evladı, bir kardeşi, bir dostu, fahri hemşerisi deyin adına ne derseniz deyin bir kardeşiniz olduğunu da özellikle ifade etmek istiyorum.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanması nedeni ile Şanlıurfa Valiliği önünde uğurlama töreni düzenlendi.

Şanlıurfa Valisi Salih ayhan burada yaptığı açıklamada: Şanlıurfa’da kısa zaman içerisinde, 15 ayda böyle güzel dostlar edinmek her halde ne güzel sermayedir, en güzel mirastır, bunu özellikle ifade etmek istiyorum. Tabi ayrılıklar da, vedalar da konuşmak zordur, insan duygu yoğunluğu yaşar, kelimeleri çok düzgün bir şekilde ifade edemez ama bu da mesleğin kaderi, cilvesi. Şunu söylemek istiyorum ki, Urfa’da hakikaten hizmet dolu, birliktelikle, beraberlikle, birlikte yol yürüdüğümüz şehrin hayallerine, hedeflerine bir adım dahi olsa, bir milim dahi olsa katkı sağlamaya çalıştığımızı ve bundan da çok mutlu olduğumuzu ve gönül rahatlığı içerisinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ben hepinizden Allah razı olsun diyorum, 4 – 5 gündür vedalaşıyoruz, ayrılmak zor, insanın sevdiğinden ayrılması zordur ama her şeyin de bir sonu var. Her sonun bir başlangıcı vardır, bize bu görevleri temsin eden bir faninin hakikaten arzu ettiği bir durumdur ama hep de şuna inanmışımdır bir gün uçak her zaman inecektir. Her başlangıcın bir sonu olacağını bildiğim için bu konuda dikkatli olmaya, tertipli olmaya çalıştım. Hatamız olmuştur, kusurumuz olmuştur, eksikliğimiz olmuştur insandır, beşerdir bundan dolayı hakkınızı helal edin. Ben Yunus Emre’nin bu güzel sözünü her gittiğim yer de o şehre gönlümü açmaya, o şehrin insanlarını sevmeye ve o bölgede güzel insanlarla beraber yol almaya hep kendime ilke edindim. Bu yüzden, sevdin mi sevilirsin, sevdik aşık olduk, sevildik maşuk olduk, bizden kim usanası her dem yeniden doğarız diye güzel bir dörtlükle sözümü tamamlamak istiyorum.

Şanlıurfa Perygamber diyarında ki Valilik görevi şahsıma temzin eden Sayın Cumhurbaşkanımıza tekrar teşekkür ediyorum.

Vali Ayhan; Ve bir çok görevi ve Şanlıurfa Perygamber diyarında ki Valilik görevi şahsıma temzin eden Sayın Cumhurbaşkanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Bizler makamdayken, mevkiye varırken değil her daim vefamızı, saygımızı, sadakatimizi ifade etmek boynumun borcudur. Bu yüzden Cumhurbaşkanımıza, Devlet büyüklerime yürekten teşekkür ediyorum. Kırgın asla değilim, hüzünlü değilim, büyük bir mesuliyet ve sorumluluğu rahat bir şekilde, gönüllü bir şekilde bıraktığımı da ifade etmek istiyorum, huzurluyum. Ankara’da bir kardeşiniz, Urfa’nın bir öz evladı, bir kardeşi, bir dostu, fahri hemşerisi deyin adına ne derseniz deyin bir kardeşiniz olduğunu da özellikle ifade etmek istiyorum. Buraya gelip gideceğiz, dünya küçük, 2017 yılında ben buraya bir okul inşaatı için, eğitim sorunları için bakanımızla beraber gelmiştik, 2018 yılında Ziya Selçuk bakanımızla beraber bu şehre geldik. 2022 yılında da Vali olarak gelmek nasip oldu, dünya küçüktür belki farklı görevler de, farklı yerler de yine görev alırız yine Urfa’ya hizmet ederiz. Hizmet etmenin yeri sadece belli makamlar değil her makam da, her görev de hiçbir şey yapamasak da bu şehrin öz evladı olarak da dualarımızla sizin yanınızdayız. Hakkınızı helal edin, Allah hepinizden razı olsun, ayrılmak zor, Urfa’nın sıcağını da iliklerimize kadar yaşadık, hissettik ama sıcağı bile çok kıymetliydi çok değerliydi. Allah razı olsun diyorum, hakkınızı helal edin diyorum, söyleyecek çok söz var, söyleyemiyorum, Allah’a emanet olsun sizleri seviyorum, Urfa’yı seviyorum.dedi.