Uğur Kılçık: ''Müziğin özü Urfa'dadır'' (video)

Kılçık; 12 yıldır bu sektörün içerisindeyim ilk defa Büyükşehir Belediyesi adı altında halkımızla buluşup bu hizmeti birbirimizle kaynaşıp, kendimizi tanıtabilme, icra edebilme fırsatı bulduk.

Kılçık;  Bizler zaten her hafta, farklı sanatçı arkadaşlarımız her bölge de, Karaköprü’de, Yenişehir’de, Novada Park’ta her tarafta olacak bunlar, etkinliğimiz devam edecek. Gücümüzün yettiğince, başkanımız da bizim arkamız da olduğu sürece inşallah son gaz devam diyoruz. Müzik denince zaten akla gelen şehirlerden bir tanesi Urfa’dır, Urfa müzik hoyratıyla, gazeliyle, sıra gecesiyle, kendine has tavırlarıyla, kendine has hoyratlarıyla, türküleriyle zaten müziğe yön veren bir şehirdir.

12 yıldır bu sektörün içerisindeyim ilk defa Büyükşehir Belediyesi adı altında halkımızla buluşup bu hizmeti birbirimizle kaynaşıp, kendimizi tanıtabilme, icra edebilme fırsatı bulduk.

Uğur Kılçık Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada; 12 yıldır müzik sektöründeyim, bu camia da Şanlıurfa adına hizmet etmekteyiz. Urfa demek müzik demek, müziğin özü Urfa’dadır, biz de onun hamuruyla yoğrulup buralara geldik inşallah hedefimiz büyüklerimizin de destekleriyle daha üstlere çıkabilmek. Bu gece ki programımız, Urfa’da görülmemiş bir proje. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e, Kültür ve daire başkanımız Niyazi Kocadağ’a, bu işe ön ayak alan MÜZSAN federasyon başkanımız Tekin Tatar’a, yönetim Halil Korkmaz ve Kadir Delioğlu’na çok teşekkür ediyorum. Bu görülmemiş bir proje, ben 12 yıldır bu sektörün içerisindeyim ilk defa Büyükşehir Belediyesi adı altında halkımızla buluşup bu hizmeti birbirimizle kaynaşıp, kendimizi tanıtabilme, icra edebilme fırsatı bulduk. Bu gece halkımızın katılımı da çok güzeldi, beklediğimizden daha üst bir performanstaydı, onlara da buradan çok teşekkür ediyoruz. Bizler zaten her hafta, farklı sanatçı arkadaşlarımız her bölge de, Karaköprü’de, Yenişehir’de, Novada Park’ta her tarafta olacak bunlar, etkinliğimiz devam edecek. Gücümüzün yettiğince, başkanımız da bizim arkamız da olduğu sürece inşallah son gaz devam diyoruz. Müzik denince zaten akla gelen şehirlerden bir tanesi Urfa’dır, Urfa müzik hoyratıyla, gazeliyle, sıra gecesiyle, kendine has tavırlarıyla, kendine has hoyratlarıyla, türküleriyle zaten müziğe yön veren bir şehirdir. Dikkat ederseniz hep imparatorlar, isim getirenler hep Şanlıurfa’da çıkmıştır, inşallah çıkmaya da devam edecektir.dedi.