Türkiye'nin ekonomisi de bu savaştan dolayı olumsuz etkileniyor (Video)

Yıldız; Bu savaşa artık bir çözüm bulmaları lazım, barış gerekmektedir artık, Sayın Cumhurbaşkanımız daha iyi bilir. 100. Yılımız geçtikten sonra biz de bir el atmak isteriz, bu konuda her zaman hazırız

 

Filistin’e yardımcı olmamız lazım bizler halk olarak her zaman varız

Ahmet Yıldız www.sanliurfagazetesi.com'a yaptığı açıklamada; Çocuklar ölüyor, aileler ölüyor, yakıt yok, su yok, elektrik yok böyle ne olacak? Sayın Cumhurbaşkanımın Filistin’e yardımcı olması lazım, Sayın Devlet Bahçeli’nin el atması lazım. Allah’ın izniyle bizler de halk olarak bu konuda her zaman varız, biz artık bu çocukların ölmesini istemiyoruz yazıktır, günahtır o kadar bebekler ölüyor, aileler enkaz altında kalıyor. Bu savaşa artık bir çözüm bulmaları lazım, barış gerekmektedir artık, Sayın Cumhurbaşkanımız daha iyi bilir. 100. Yılımız geçtikten sonra biz de bir el atmak isteriz, bu konuda her zaman hazırız Türkiye olarak, tabi israil haindir.

Türkiye’nin ekonomisi de bu savaştan dolayı olumsuz etkileniyor

Ahmet Yıldız www.sanliurfagazetesi.com'a yaptığı açıklamada; Türkiye’nin ekonomisi de bu savaştan dolayı olumsuz etkileniyor, böyle giderse sen, ben aç kalacağız, ekmek olmayacak, zeytin olmayacak, peynir olmayacak, bu konuya çözüm bulmaları lazım, barış süreci lazım bize. Ortayolun bulunması lazım, Sayın Bahçeli 24 saat içerisinde bu konuda çözülmezse biz el atacağız dedi, biz de bu konuda varız Allah’ın izniyle, her zaman arkasındayız. Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım bekliyoruz artık biz çocukların ölmesini istemiyoruz. Bizlerin de kardeşlerimiz var, analarımız, bacılarımız var, yazıktır biz haberleri görüyoruz psikolijimiz bozuluyor, adamların yakıtı yok, elektriği yok, suyu yok, gıda yok, içmek yok. Bir çocuğa yemek vermesen anlamaz ki çocuk yoktan. Sayın Cumhurbaşkanımın bu konuya el atması lazım, Sayın Bahçeli’nin bu konuya el atması lazım.dedi.