Trafik canavarı iki araca çarptı ve kaçtı. 1 ağır 4 yaralı (VİDEO)

İki araça çarpıp 5 kişinin yaralanmasına neden olan Audi Marka 35 ZAP 51 plakalı sürücüsünün Makas attığı ve alkollü olduğundan kaçtığı belirtiliyor.

Şanlıurfa Necmettin Cevheri Bulvarı üzerindeki alt geçit girişinde sürücüsü henüz belirlenemeyen Audi Marka 35 ZAP 51 plakalı araç aşırı hız sonucu; O.D yönetimindeki 63 AY 215 plakalı araca arkadan çarptı. Ardından da 33 ADC 222 araca çarptı. Kazada 1 kişi ağır olmak üzere toplam 5 yaralandı. 63 AY 215 plakalı araçtaki Yaralılar Ambulansla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Audi Marka 35 ZAP 51 plakalı araç içinde Alkollü olduğu belirtilen A.D.S ve L.M.G isimli iki kız ise Balıklıgöl Devlet Hastanesine ambulansla götürüldü. Ancak, alkollü olmalarından dolayı tedavi olmamak için hastaneden kaçtığı belirtildi.

Görgü tanıkları , Audi Marka 35 ZAP 51 plakalı araç sürücüsünün alkollü olduğu ve makas attığını belirttiler.

Audi Marka 35 ZAP 51 plakalı araç sürücüsü kaza sonucu alkol muayenesinden kaçmak için araçta bulunan A.D.S ve L.M.G isimli iki kız arkadaşını ve aracını bırakarak kaçtığı veya yakınlarının gelip götürdüğü belirtiliyor.

Kaza nedeniyle aksayan trafik çekicilerle araçların çekilmesiyle yol trafiğe açıldı.

Polis ekipleri; Audi Marka 35 ZAP 51 plakalı araç sürücüsünü arıyor.