Taze peynir fiyatı 100 lira ila 110 lira arasında değişiyor (video)

Ünal; ''Peynir fiyatları ortalama şu anda salamura 140 lira, taze peynir 100 lira ila 110 lira arası, kaynamış peynir 200 lira civarında tabii peynir fiyatları kaliteye bağlıdır''

Köy ürünlerine ilgi çok güzel, bizim Urfa halkı köy ürünü olduktan sonra marketlerdeki peynirleri tercih etmiyor bunlar hamur peynir, süt tozuyla yapıyorlar.

Haçem Ünal www.sanliurfagazetesi.com'a yaptığı açıklamada, Şuan da peynir fiyatları düşüşe gidiyor, peynir fiyatları uygundur yani her yere göre uygundur, şu an kış mevsimine girdik hayvanlar doğum yapmaya başladı ve peynir fiyatları da yavaş yavaş gevşemeye başlıyor. Peynir fiyatları ortalama şu anda salamura 140 lira, taze peynir 100 lira ila 110 lira arası, kaynamış peynir 200 lira civarında tabii peynir fiyatları kaliteye bağlıdır. Köy ürünlerine ilgi çok güzel, bizim Urfa halkı köy ürünü olduktan sonra marketlerdeki peynirleri tercih etmiyor bunlar hamur peynir, süt tozuyla yapıyorlar. Süt tozuyla yapılan peynir sağlıklı değil yani köy ürünleri daha sağlıklıdır, köy ürünü yağlıdır köyden gelir marketteki ürünler sağlıksızdır, ne şartlarda yapıldığını bilmiyoruz. Onlara değişik madde katılıyor, süt tozundan yapılıyorsa da sütten yapılmıyor, yağlı sütten yapılmıyor yağı var mı yok mu onu bilemiyoruz ama köy yoğurdu, köy peyniri burada tadına bakıyorsun.dedi.