Sevgiyi anlatmanın yolu Papatya Çiçekçilik (video)

Şeker; Papatya Çiçekçilik Karaköprü'de buket, çelenk, çiçek, gelin arabası, çikolata, kız isteme olarak hizmet vermekteyiz. Vatandaşlarımız özellikle kız isteme de bizi tercih ettikleri için tüm halkımıza teşekkür ederim.

Şeker; bizim çiçek üzerine 20 yıllık bir geçmişimiz var, çiçek de alıp satmak değil el emeği olduğu için özellikle buketler de hakeza bunlar öne çıkıyor. Fiyattan ziyade vatandaşlar el emeğine bakıyor, çiçeğin dizaynına bakıyor, yapısına bakıyor, güzelliğine bakıyor. Çünkü çiçek demek görsel demektir, çiçek demek sevgi demektir. Bizim sloganımız da sevgiyi anlatmanın yolu papatya çiçekçilik diye tanınıyoruz. Vatandaşlarımız bizlere 0 (544) 349 15 76 iletişim numarasıyla ulaşabilirler.

Papatya Çiçekçilik İşletme Sahibi Mehmet Şeker Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada; Dükkanımız Karaköprü Akbayır mahallesinde Papatya çiçekçilik ve pet shop üzerine hizmet vermekteyim. Öncelikle bu yayını bize sunan Şanlıurfa Gazetesine çok teşekkür ederim. Papatya Çiçekçilik Karaköprü’de buket, çelenk, çiçek, gelin arabası, çikolata, kız isteme olarak hizmet vermekteyiz. Vatandaşlarımız özellikle kız isteme de bizi tercih ettikleri için tüm halkımıza teşekkür ederim. Bizim hizmet verdiğimiz alanlar, buket olarak hizmet veriyoruz doğum günü buketleri, evlilik yıl dönümü buketleri, kız isteme buketleri, yapay çiçekler, açılışlar, hasta ziyaretleri, gondol, isteme çiçekleri,  isteme çikolatası. Bunların yanında pet shop ürünlerimiz var muhabbet kuşu, papağan, akvaryum bunların hepsi Papatya Çiçekçilik de bulunmaktadır. Biz de bütün çiçekler bulunmaktadır canlı veya cansız çeşitlerimiz bulunmaktadır. Balık olarak da şuan yaz mevsimin de olduğumuz için sadece japon balığımız var bunun yanı sıra sezona girdiğimiz zaman diğer balık türlerini, tropikal balıkları da getirmekteyiz. Halkımız bu sektör de tabi geçmişe de bakıyor, bizim çiçek üzerine 20 yıllık bir geçmişimiz var, çiçek de alıp satmak değil el emeği olduğu için özellikle buketler de hakeza bunlar öne çıkıyor. Fiyattan ziyade vatandaşlar el emeğine bakıyor, çiçeğin dizaynına bakıyor, yapısına bakıyor, güzelliğine bakıyor. Çünkü çiçek demek görsel demektir, çiçek demek sevgi demektir. Bizim sloganımız da sevgiyi anlatmanın yolu papatya çiçekçilik diye tanınıyoruz. Vatandaşlarımız bizlere 0 (544) 349 15 76 iletişim numarasıyla ulaşabilirler, bunun yanında papatya çiçekçilik ve pet shop instagram hesabından ulaşabilirler, Şanlıurfa Gazetesi üzerinden ulaşabilirler orada tüm bilgilerimiz var. Açık adres olarak Şanlıurfa, Karaköprü Akbayır mahallesi, Yeşiloğlu bulvarı, Nar heykeli civarında Papatya Çiçekçilik olarak hizmet vermekteyiz. Bizlere vaktinizi ayırdığınız için, bize sayfanız da yer verdiğiniz için tüm yönetime, tüm ekibinize Papatya Çiçekçilik olarak Şanlıurfa Gazetesine çok teşekkür ederim.dedi.