Şanlıurfaspora Urfa kanı taşıyan futbolcular lazım (Video)

Kadayıfçı; Şampiyonluktan vazgeçtik, orta sıralardan vazgeçtik inşallah kümeye düşmeyiz. İdare iyi, yönetici iyi, Şanlıurfa taraftarı da iyi ama esas Şanlıurfaspor'da Urfa kanı yok.

Kadayıfçı;Şanlıurfa sporun birinci lig de kalması için 2 – 3 tane 2. Transfer döneminde 3 – 4 tane Urfa’yı seven 2 tane orta saha, 2 tane forvet oyuncusu alsak işimizi görür. O zaman orta sıralar da bitiririz,

Halil Kadayıfçı ; Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada; Ben 1973 yılından beri Şanlıurfaspor taraftarıyım, son haftalarda ki kötü gidişi bizi üzüyor bunun sebebi esas Şanlıurfaspor’a, Urfa kanı taşımayan futbolcular lasım.. Hocanın da hiçbir suçu yok, bu hoca da 2 hafta sonra gider biz bu yıl kümeye düşmezsek iyidir. Şampiyonluktan vazgeçtik, orta sıralardan vazgeçtik inşallah kümeye düşmeyiz. İdare iyi, yönetici iyi, Şanlıurfa taraftarı da iyi ama esas Şanlıurfaspor’da Urfa kanı yok. Şuan benim 76 – 78 dönemleri aklıma geliyor o zaman oyuncular Urfalıydı, para almıyorlardı, paraları bile yoktu ama Urfa kanı vardı. Şuan üzülen biz taraftarlar oluyoruz, olan bizim gibi eski taraftarlara, yeni taraftarlara oluyor, benim sonucunu iyi görmüyorum, bize Urfa kanı taşıyan 2 – 3 tane orta saha oyuncusu alsak bundan bin kat iyidir. İsterse amatör olsun ama Urfalı olsun inanın yabancı oyunculardan çok daha iyi oynar. Şanlıurfa sporun birinci lig de kalması için 2 – 3 tane 2. Transfer döneminde 3 – 4 tane Urfa’yı seven 2 tane orta saha, 2 tane forvet oyuncusu alsak işimizi görür. O zaman orta sıralar da bitiririz, gayemiz şampiyon olmak değil, 5 -  6 yıl Urfa’yı böyle götürebilmek çünkü biz 1. Ligi götüremiyoruz Süper ligi hiç götüremeyiz. Şanlıurfa spor Süperlige çıksaydı şehrimizin ekonomisine de yüzde yüz katkı sağlardı, Trabzon gibi şehirlerden şehrimize gelirlerdi, en yakını Gaziantepspor’dan şehrimize gelirlerdi. Adana’dan gelirlerdi, Adana Demirspor taraftarları gelirdi, İstanbul’dan, İzmir’den gelenler olur çok faydası olurdu esnafa da, bizlere de. Dedi.