Şanlıurfaspor'u doğru hamlelerle birlikte yükseltmek istiyoruz.(video)

Boz, Hep devamlı değiştirerek değil doğru adımlarla, nokta transferler, bizi ileriye götürecek kaliteli transferlerle birlikte hem oyunumuzu hem kalitemizi geliştirerek bunu yapmak istiyorum.

Boz, Hep devamlı değiştirerek değil doğru adımlarla, nokta transferler, bizi ileriye götürecek kaliteli transferlerle birlikte hem oyunumuzu hem kalitemizi geliştirerek bunu yapmak istiyorum.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü irfan Boz Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada ; Takımla ilgili şunu söylemek istiyorum, burada olmaktan gerçekten mutluyum, değerli başkanımızla görüştükten sonra hakikaten kendisi de çok isteyince, yönetim kurulu da çok isteyince bizim gelmemizi ve biz de istedik o yüzden nasip oldu, geldik. Şanlıurfa’ya gelmekten çok mutluyum, burada zaman zaman müsabakalarımız oldu, Malatya müsabakamız oldu, çetin geçen müsabakalar oldu. Karşı taraftan değil de kendimizin olması, takımımızın o yüzden büyük bir camia, önemli bir camia, değerli başkanımızla, Haçim başkanımızla konuştuktan sonra biz plan ve programı 2 sene üzerine yaptık, 2 senelik anlaşma yaptık öncelikle takımın eksiklerine bakmak gerekiyor bunların üzerine giderek, doğruları yaparak burada Şanlıurfaspor’umu gerçekten doğru hamlelerle birlikte yükseltmek istiyoruz. Tabi zamana ihtiyaç var doğruları yapmak için, burada çok güzel taraftarla var onu söyleyebilirim, onlara da tabi çok ihtiyacımız var. Onlar da tabi olayın içerisinde bizlerle birlikte takımımızı doğru bir şekilde inşa ettiğimiz taktir de başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Binayı sağlam yapmak istiyorsanız temelini çok iyi atmanız gerekiyor

Boz; Biz yeni geldik tabi takımımızla birlikte analizimizi yaptık ekibimizle birlikte neler yapabiliriz? Doğru kadro seçiminden ziyade doğru oyunla bizi nereye götürebilir ligde ve bu ligi de çok iyi bildiğim için o yüzden taktiksel açıdan da bunları yapmak durumundayız. Ondan sonra doğru inşa etmek gerekiyor, binayı sağlam yapmak istiyorsanız temelini çok iyi atmanız gerekiyor. Hep devamlı değiştirerek değil doğru adımlarla, nokta transferler, bizi ileriye götürecek kaliteli transferlerle birlikte hem oyunumuzu hem kalitemizi geliştirerek bunu yapmak istiyorum. Bu da tabi zaman alacak ama şunu söz verebilirim taraftarlarımıza, gerçekten bu formayı giyen arkadaşlarımız ellerinden gelen tüm mücadeleyi vermek durumundadır. Benim yapım da öyle olduğu için ondan dolayı arkadaşlarımın da bunu yapacağına kesinlikle inanıyorum. Takımımız güzel bir cevap verecek, önümüzde ki süreç içerisinde mücadelesini verecek onlara inanıyorum. dedi.