Şanlıurfaspor ile GKN Kargo arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı

Şanlıurfaspor ile GKN Kargo arasındaki sponsorluk sözleşmesi; kulüp tesislerinde düzenlenen törenle imzalandı.

Şanlıurfaspor ile GKN Kargo arasındaki sponsorluk sözleşmesi; kulüp tesislerinde düzenlenen törenle imzalandı. 

 

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol ile Şanlıurfaspor forma sağ-sol kol sponsorluğunda anlaşma sağlayan GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, düzenlenen törende sözleşmelere imzalarını attı.

 

Törene Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kulüp Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

 

Vali Ayhan; Vatandaşlarımızın talebi üzerine koltuklar sarı yeşil renklere bürünüyor.

 

Kulüp Tesislerinde gerçekleştirilen törende Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Akyürek'in attığı bu adımın tüm Şanlıurfalı iş insanlarına örnek olmasını diledi.
Şehrin bir bütün olarak takımına her zaman destek çıkmasını dileyen Vali Ayhan, "Akyürek'i böylesine bir davranışından dolayı tebrik ediyorum" dedi. 11 Nisan Stadyumu'ndaki çalışmalara da değinen Vali Ayhan, işin başında olduklarını ve her aşamasını birebir takip ettiklerini sözlerine ekleyerek "Gerek 1. lig gerekse bizim bir takım değişimlerimiz için statta çalışmalar sürüyor. Vatandaşlarımızın da talebi üzerine koltuklar sarı yeşil renklere bürünüyor. Tüm bu çalışmalar ilk maça yetişmese de ikinci maça yetişecektir" ifadelerini kullandı. 

Beyazgül; u sarı yeşil renkler Şanlıurfa'nın ve Şanlıurfalının sevdasıdır.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, Şanlıurfa'nın tüm enerjisini Şanlıurfaspor'a yönlendirmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Beyazgül, "İnşallah daha büyük adımlar gelir diye kararlılıkla buradayız. Şanlıurfa'nın potansiyelini ve enerjisini Şanlıurfaspor'umuza nasıl yönlendiririz diye çaba sarf ediyoruz. Bugün şükürler olsun ki Şanlıurfa'nın sahip çıktığı bir kulüp var. Bu sarı yeşil renkler Şanlıurfa'nın ve Şanlıurfalının sevdasıdır. Geçtiğimiz sezon yaşadığımız başarı bizim gururumuz oldu. Bu çıtayı nasıl daha da yükseltiriz bunun gayreti içerisinde oyacağız" diye konuştu.