Şanlıurfa Gazeteciler Derneğinden Vali Hasan Şıldak'a ziyaret

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler ve Beraberindeki gazeteciler Şanlıurfa Valiliğine atanan Hasan Şıldak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler ve Beraberindeki gazeteciler Şanlıurfa Valiliğine atanan Hasan Şıldak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

YGazetecilerden Vali Hasan Şıldak’a ziyaret
Şanlıurfa Valiliğine atanan Hasan Şıldak’a Şanlıurfa’da görev yapan gazeteciler hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Yenişafak, Milat ve Diriliş Postası Gazeteleri Temsilcisi ve Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler, Şanlıurfa Spor Yazarları Derneği Başkanı ve Baraj Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Ağaslan, Demirören Haber Ajansı Ömer Şulul, Baraj Gazetesi haber sitesi  www.baraj.com.tr Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Halil Ağaslan, Şanlıurfa Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatih Güler, Kamu Medya İletişim Çalışanları Derneği Başkanı ve Güneydoğu TV program yapımcısı Ahmet Zeki Güler ve , Gazeteciler, Şanlıurfa Gazetesi Muhabiri Cemal Cahit Coşkun, Şanlıurfa Gazetesi haber sitesi www. Sanliurfagazetesi.com genel yayın yönetmeni Ömer Faruk Ayhan ile Şanlıurfa Gazeteciler Derneği üyeleri katıldı.
Ziyarette; Şanlıurfa medyası ve Şanlıurfa konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.