Şanlıurfa Gazeteciler Derneğinden Gülpınar'a ziyaret

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler ve Yönetim Kurulu üyeleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı M.Kasım Gülpınar'ı ziyaret etti.

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler ve Yönetim Kurulu üyeleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı M.Kasım Gülpınar’ı ziyaret etti.

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Yenişafak, Milat ve Sabah abone temsilcisi Kamil Güler ile  Güneydoğu TV Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Bayuk , Medya Urfa imtiyaz sahibi Sedat Atilla  , TRT ve NTV Şanlıurfa Temsilcisi Kadir Çelikcan, Demirören Haber Ajansı Şanlıurfa Muhabiri  Ömer Şulul ,Şanlıurfa Gazetesi imtiyaz sahibi  Fatih Güler,  Güneydoğu TV Haber Müdürü Edip Baylan  ve Medya Urfa Haber Müdürü Serhat Atilla ; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı M.Kasım Gülpınar’a  ziyaret ettiler. Ziyarette; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Ömer Yılın'da hazır bulundu.

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Yenişafak, Milat ve Sabah abone temsilcisi Kamil Güler; 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimlerde ;Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen M.Kasım Gülpınar’a halkın büyük desteği ile seçilmesinden dolayı kutlayarak; Şanlıurfa’nın Turizm, alt yapı, ulaşım başta olmak üzere sorunlarının çözümünde medya olarak  üzerlerine düşeni yerine getireceklerini belirtti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı M.Kasım Gülpınar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.