Şanlıurfa'da üreticinin elektrik sorunu var

Kılıçdaroğlu ,Şanlıurfa'da üreticinin elektrik sorunu var, onların yanında durduk. Sorun yaşanan yerlere gittik ve o sorunlara kilitlendik. Sorunu yaşayan kişi, sorunun çözüm yeri olarak bir süre sonra CHP'yi görecektir. Sorunu yaşayan kişinin yanında olacağız.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir kitapçık hazırladık, orada çözümlerimiz var. Çözümlerimiz bölümünü kimse kusura bakmasın, partiye üye olan herkes, yönetici pozisyonundaki herkes ezberleyecek. Bu işin ortası yok, ezberleyecek. ‘Efendim ben ezberleyemiyorum, benim bu kapasitem yok’. Makamı bırakacaksın, oraya, o işi ezberleyen, bilen birisi gelip oturacak ve halka gidecek" dedi.
Kılıçdaroğlu,Genel başkan olarak her salı toplantılarda konuştuğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, ”Muhalefetin beni dinlediğinden (yani iktidar sahipleri) çok daha fazla sizin beni dinlemeniz lazım. Yaptığımız açıklamaları geniş kitlelere sizler ulaştıracaksınız. Bir grup televizyon verdi, radyolar kısmen verdi. Mahalleye, beldeye gidecek olan sizlersiniz. Var olan sorunları nasıl çözdüğümüzü sizler anlatacaksınız. Kadınlarımız evlere girecek, sorunları dinleyeceksiniz, sorun çok büyükse bize ileteceksiniz. Biz gündeme taşırız. Şanlıurfa’da üreticinin elektrik sorunu var, onların yanında durduk. Sorun yaşanan yerlere gittik ve o sorunlara kilitlendik. Sorunu yaşayan kişi, sorunun çözüm yeri olarak bir süre sonra CHP’yi görecektir. Sorunu yaşayan kişinin yanında olacağız“ dedi.
Kılıçdaroğlu, Antalya’da uyum içinde çalışan belediye başkanlarına ve parti yönetimine teşekkür etti. Eleştiriyi doğruyu bulmak için yapacaklarını ve kısır tartışmaların içine girmeyeceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, eleştiriden de ders alacaklarını belirtti.