Şanlıurfa'da huzur operasyonu: 25 gözaltı (video)

Şanlıurfa'da 2 bin polisin katılımıyla düzenlenen huzur operasyonunda konsomatris olarak çalıştıkları öne sürülen 15 Suriyeli kadın ve çeşitli suçlardan aranan 25 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da  2 bin polisin katılımıyla düzenlenen huzur operasyonunda konsomatris olarak çalıştıkları öne sürülen 15 Suriyeli kadın ve çeşitli suçlardan aranan 25 kişi gözaltına alındı.

Kentteki eğlence merkezlerine yönelik akşam saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Güven Timleri, Önleyici Hizmetler ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinden oluşan 2 bin polisin katılımıyla Fırat 7 operasyonu düzenlendi. Kent genelinde 33 ayrı noktada gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, 8 bin kişinin kimlik sorgulaması yapıldı. Yapılan operasyonda 9 adet ruhsatsız tabanca, kesi aletler ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Topçu Meydanı'nda bulunan eğlence mekanlarında konsomatris olarak çalıştıkları öne sürülen 15 Suriyeli kadın ve çeşitli suçlardan aranan 25 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 11 işyerine de cezai işlem uygulandı. Gözaltına alınan 40 şüpheli, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek, ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü