Şanlıurfa'da biz engelli sporunu tanıtmak istiyoruz (Video)

Çetingöz; Çok kaliteli bir lig de mücadele ediyoruz, Süperlig de oynuyoruz hem şehrimizin hem takımımızın hem de Urfa'da yaşayan engelli vatandaşlarımızı çok güzel temsil ediyoruz

Çetingöz; Çok kaliteli bir lig de mücadele ediyoruz, Süperlig de oynuyoruz hem şehrimizin hem takımımızın hem de Urfa’da yaşayan engelli vatandaşlarımızı çok güzel temsil ediyoruz.

Mehmet Çetingöz, Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi Basketbol takım oyuncusuyum, bugün kadınlar saha da çok güzel bir programa eşlik ettik. Engelli bireyler için yapılan çok güzel bir program, Şanlıurfa’da biz engelli sporu tanıtmak istiyoruz, tanıtıyoruz, çok güzel maçlarımız var. Çok kaliteli bir lig de mücadele ediyoruz, Süperlig de oynuyoruz hem şehrimizin hem takımımızın hem de Urfa’da yaşayan engelli vatandaşlarımızı çok güzel temsil ediyoruz. Bizleri bu program da dinleyen de bu programdan sonra çevresinde engelli olup bizleri örnek alan kardeşlerimizin bizimle tanışmasını istiyoruz. Her engellinin Şanlıurfa’da spor yapmasını istiyoruz nasıl ki ben 20 yıl önce bu spora başladıysam, bir şeyler elde ettiysem bu saatten sonra da diğer engelli arkadaşlarımıza bu sporu yaptırmak. Biz sadece Şanlıurfa’da kendimizin peşine düşmüyoruz, diğer arkadaşlarımıza da sahip çıkmak zorundayız. Çok şükür şehrimiz engelli sporunda çok önde, çok başarılı ne mutlu bize. Ben kesinlikle her insan spor yapmalıdır diyorum engelli veya engelsiz spor, umuttur, sağlıktır, başarıdır, güvendir lütfen herkes spor yapsın.