Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Üyelerini Karahantepe'ye götürüyor

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Üyelerini 24 Eylül Pazar günü saat 13.00 'te Göbeklitepeden sonra keşfedilen ve Göbeklitepe ile benzerlik oluşturan Viranşehir yolu istikametinde yaklaşık 70 km uzaklıktaki KARAHANTEPE ören yerine günübirlik ziyarete götürecek.

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Üyelerini  bir araya getirmek, sosyal gelişini arttırmak, değişik mahallelerden gelecek Bakkalları birbirleri ile tanıştırmak, Sorunlarını dinlemek, Tarihi değerlerimizi yerinde görmek vs.. amacıyla  24 Eylül Pazar günü saat 13.00 'te Göbeklitepeden sonra keşfedilen ve Göbeklitepe ile benzerlik oluşturan Viranşehir yolu istikametinde yaklaşık 70 km uzaklıktaki KARAHANTEPE' yi ören yerini günübirlik ziyarete götürecek.

 Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Mehmet  Altun;Yaklaşık 70 kişi kontenjanımız var. Gelmek isteyen üyemiz Pazartesi gününden itibaren Odamızın 04143145809 numaralı telefonunun arayarak ismini yazdırması gerekmektedir. Gidiş dönüş için Büyükşehir Belediyemizden otobüsler tahsis edilmiştir. Yemek içmek Odamızdan karşılanacaktır.  Gidiş Tarihi: 24 Eylül 2023 Pazar Gidiş saati:13.00 Dönüş saati: aynı gün 18.00 de Hareket yeri: Odamızın ŞUTİMDEKİ yerinde olacağı belirtildi.