Şanlıurfa 11.nci Gıda Yöresel Ürünler Fuarına yoğun ilgi (video)

Medya Trend Fuarcılık yönetim kurulu Başkanı Mustafa Gül; Yılın son çeyreğinde Şanlıurfa Fuar merkezinde Gelenekselleşen ve 11. sini düzenlediğimiz Gıda Yöresel Ürünler Fuarını Şanlıurfa halkıyla buluşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Şanlıurfa Gıda Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarı 11. Kez kapılarını Şanlıurfa halkına açtı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fuar alanında 15 Eylül tarihinde açılan ve Saat:10:00-22:00 arası açık olan, Geleneksel fuara Türkiye`nin dört bir yanından coğrafi işaretli ürünler sergilenmeye başladı. Trabzon Peyniri, Kayseri Pastırması, Çorum Leblebisi, Malatya Kaysısı, Bursa Zeytini ve bunun gibi birçok ürün stantlarda yerini alırken, Fuar alanı kültür şölenine de ev sahipliği yapıyor.

Türkiye`nin 81 ilinden ürünlerin sergilendiği fuar da 110 firma çeşitli ürünlerle yer aldı. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Medya Trend Fuarcılık yönetim kurulu Başkanı Mustafa Gül; Yılın son çeyreğinde Şanlıurfa Fuar merkezinde Gelenekselleşen ve 11. sini düzenlediğimiz Gıda Yöresel Ürünler Fuarını Şanlıurfa halkıyla buluşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kültürün Başkenti kadim şehir Adına yakışır, kültür ve yöresel lezzetlerin buluşma noktası haline geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar birliğinin denetim ve himayelerinde, KOSGEP desteği ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin himayelerinde gerçekleşen fuarımız 24 Eylül Pazar günü sona erecek. Bu süreçte Fuarımızı ziyaret eden kıymetli Şanlıurfa Halkına, Katılımcı Firmalarımıza, Destek veren Kurum ve kuruluşlarımıza, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine Teşekkür ederiz. Dedi