ŞANLIANTEP Yapılınca Mı Konuşacaksınız ?

CHP Şanlıurfa Milletvekili Şanlıurfa İdari amirlerine ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e sitem etti

CHP Şanlıurfa Milletvekili Şanlıurfa İdari amirlerine ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e sitem etti.Aydınlık yaptığı açıklamada ŞANLIURFA tabelası indirilip ŞANLIANTEP yapılınca mı konuşacaksınız.İfalerinde bulundu

Aydınlık Açıklamalarının Devamında Değerli hemşehrilerim, dünden bu yana yapılan bu sayğısızlığa Şanlıurfa milletvekillerinin, Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ve ilçe belediye başkanlarının, STK, idari ve mülki amirlerinin tepkisinin ölüp olmayacağını bekledim ama görüyorumki yine bizden başka kimse yok.

Bu kadar mı aciz olunur, memleketimizin değerlerine sahip çıkılırken susmak da neyin nesidir, ne yapmaya çalışıyorsunuz ?

Gaziantep büyükşehir belediye başkanı Sayın Şahin’e sesleniyorum: Yapmış olduğunuz ufak hamlelerle sabrımızı ölçmeyemi çalışıyorsunuz

Bence bir daha düşünün çünkü Rum Kale adı altında Şanlıurfa’nın değil ilçesine sahip çıkmak sınırına yaklaşmak bile haddinize düşmez. Kendinize gelin artık.

Şanlıurfa Halfeti İlçemize, Rum Kale diyerek Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin teknesini koymak, Şanlıurfalıları tahrik etmek ve nabız yoklamaktan başka birşey değildir. Gaziantep’in bir ilçesindeki göletle Şanlıurfa'mızın en büyük değerlerinden Balıklıgöl ile aynı ismi taşıması tarafınızca verilmeye çalışılan bir mesaj mı içermektedir. Size önerim bu tür algı operasyonlarına girmemenizdir.

Siz, Gaziantep'e ait olan değerlere sahip çıkın ve uğraşın, Şanlıurfa’nın değerlerine sahip çıkmaya çalışmaktan vazgeçin artık.

Göbeklitepe, Balıklıgöl, Halfeti ve Birecik yüzyıllardır Şanlıurfanın en önemli değerleridir ve Şanlıurfa’nın değerleri olarakta kalacaktır her daim.İfadelerinde bulundu