Şanıurfa'da Ak Parti devam eder öyle düşünüyorum

Günyar: Ben bir şey göremiyorum, 48 yaşındayım 20 yıl öncesinden bilmediğim bir şey yoktur ama ancak İstanbul, Ankara, Antalya gibi yerlerde icra ettim burada yapamadım.

Ahmet Günyar,www.sanlıurfagazetesi.com’a   yaptığı açıklamada: Şanlıurfalıyım.Gabarda petrol bulundu. Önemli olan bunu herkesin görebilmesidir, ülkeye faydası şu şekilde olur birçok insan ihtiyaç olmadan bir şeylerin fiyatları yükseldikçe sanki milletin ona akın ettiği ama böyle bir şey olduğu zaman dilerim ki herkes artık çekilir, pek merak için akın etmezler belki lüks hayatı bırakırlar öyle düşünüyorum.

Ahmet Günyar,Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada: Şanlıurfalıyım Şimdi ben bu coğrafyanın insanıyım yaklaşık 28 yıldır oy kullanıyorum, Şanlıurfa ilerleyecek tamam da hangi konumdan ilerledi? Ben bir şey göremiyorum, 48 yaşındayım 20 yıl öncesinden bilmediğim bir şey yoktur ama ancak İstanbul, Ankara, Antalya gibi yerlerde icra ettim burada yapamadım. Ben burada öğrendiğim şeyler gidip başka illerde ifade edebildim ama hamalın yanında ama ustanın yanında. Burada parti konuşamam hak kazansın, dileğim de şudur bizim Urfa’da 14 tane milletvekili var da hangisi coğrafyayı düşündü? Hangisi sanayiyi düşündü? Hangisi vatandaşın geleceğini düşündü? Öyle bir şey göremedik, burada Ak parti devam eder öyle düşünüyorum.