Recep Tayyip Erdoğan ne söylemişse onu yapar (video)

Bulşan,Ben biliyorum ki Recep Tayyip Erdoğan ne söylemişse onu yapar hatta bizim arkadaşlarımız dediler ki belki bu aydan sonra biz doğalgaz faturası ödemeyeceğiz.

İsmail Bulşan Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada;  Ben biliyorum ki Recep Tayyip Erdoğan ne söylemişse onu yapar hatta bizim arkadaşlarımız dediler ki belki bu aydan sonra biz doğalgaz faturası ödemeyeceğiz. O adam ne derse onu yapar, biz de çok seviniyoruz doğalgaz bulmamız gerçekten millete çok faydalı olur, fakir kesime çok faydalı olur Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Kendi doğalgazımızı bulmamız çok güzel oldu, dış devletlere karşı silah gibi kullanıyoruz, bizim bütçemiz ne kadar yüksek olursa devletimiz daha da güçlenir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan da Allah razı olsun, Allah başımızdan eksik etmesin.dedi.

Bulşan; 20 yıl önce duyduğumuz kadarıyla o zaman kullandığımız silahlar israilden geliyordu, israil düğmeye basınca burada silah kilitleniyordu daha önceden bizim gücümüz yoktu. Ama Allah’a şükür Erdoğan kendi silahlarımızı yapmaya başlayınca biz dış devletlerden daha güçlü bir konuma geldik. Bizim sesimiz her yerde duyuluyor, eskiden Türkiye’yi hesaba almıyorlardı ama şimdi Elhamdullilah Allah’ın sayesinde, Erdoğan’ın sayesinde güçlü olduk.

 Bulşan  ; Bizim duyduğumuza göre et fiyatlarının pahalı olmasının sebebi yem fiyatlarının pahalı olmasından, arpa fiyatlarının pahalı olmasından, işçilik pahalı, buğday pahalı bu yüzden et fiyatları da pahalı. İnşallah en kısa zamanda devletimiz bu konuya el atar ve fiyatlar düşer. Et fiyatları yükselince et tükemimiz de azaldı, zengine zaten bir şey olmaz, fakir kesim fazla et alamıyor, tavuk tüketiyor