Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptıkları hep göz önünde (video)

Çay,Ak Partinin yaptıkları çalışmalar, projeler, hizmetler hepsi göz önünde zaten, millet tutturmuş her şey pahalı, pahalılık var ama gidin marketlere bakın yer yok, sıraya girmiş herkes belki pahalı tamam ama millet de alım gücü de var.

Mustafa Çay Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklama da;Deprem oldu üzerine sel felaketi yaşadık bu yüzden insanlar hep psikolojik sıkıntı da ben bile evime girerken halen zorlanıyorum bu yüzden seçim havası yok ve seçim hakkında konuşmak gerekirse bence Ak Partiden iyisi yok. Zaten Ak Partinin yaptıkları çalışmalar, projeler, hizmetler hepsi göz önünde zaten, millet tutturmuş her şey pahalı, pahalılık var ama gidin marketlere bakın yer yok, sıraya girmiş herkes belki pahalı tamam ama millet de alım gücü de var. Bakın, Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptıkları hep göz önünde ki şeyler bunları ben kafamdan uydurmuyorum bunların hepsi göz önünde olan şeyler zaten. Adamın yerli silahları, aracı, üretimleri adam bunları gidip başka memleketlerden getirmemiş, gemi yaptı, uçak yaptı, hepsini kendisi yaptı. Şanlıurfa’ya bakanımız Bekir Bozdağ getirmiş TOGG aracımızı biniyor görmek isteyen varsa gidip görebilir, görünen köy kılavuz istemez, bu yüzden 6’lının işi zor. dedi.

Mustafa Çay Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada ; Şanlıurfa’da düzgün yol yok ve tabi yol olmadığı için de millet motora yöneliyor, çarşıya gittiğin zaman bir esnaf olarak motorun gördüğü işi araba görmüyor. Baktığımız zaman park sorunu var, yollar dar sıkıntılar bunlardır. Bugün baktığımız zaman 1 litre benzin 22 lira ve yine baktığımız zaman bir motor ortalama 1 litre benzin ile 25 – 30 kilometre yol yapıyor. Ben tamirciyim ve lastik işi de yapıyorum şuan baktığımız zaman benim işim yüzde 99 olarak hep motordur, iş yerimin önünde ki yol çok dar bu yüzden de arabalar buraya giremiyor ama motor çok rahatlıkla geliyor bu yüzden de işimizin yüzde 99 oranında ki kısmı hep motor ile uğraşıyoruz.  Baktığımız zaman bir de araç fiyatları çok yüksek bana göre bu fiyatların yüksek olması da yakıtın ve araç parçalarının pahalı olmasından kaynaklanıyor, her şey çok pahalı.dedi.