Pazar fiyatları hayat şartlarına göre normal durumda

Çılpa;Ürünler geçen haftaya göre ucuzlamış durumda diyebilirim, inşallah yavaşça ülke ekonomisi yerine oturacak, genel olarak baktığımızda fiyatlar pahalı

Çılpa;Enflasyon dünyanın her tarafında var sadece Türkiye’de değil, 3 – 5 kuruş fazla ama yine de alıyoruz mecburen, zaten bunu hükümette söylüyor zor bir süreçten geçtiğimizi biliyoruz, mecburen vatandaşlar ve millet olarak bu enflasyonun acısını çekeceğiz ekonominin durumu ortada, destek olmalıyız.

Ben Ak partili değilim hükümeti de desteklemiyorum ama her şeyt ortada, dünya kriz yaşıyor kimse güllük gülistanlık değil ama idare edeceğiz bunun dışında yapabileceğimiz başka bir şey yok, başka bir Türkiye’de yok.

Yakup Çılpa Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada, Pazar fiyatları hayat şartlarına göre normal durumda, ne çok ucuz ne de çok pahalı, enflasyona göre normal. Enflasyon dünyanın her tarafında var sadece Türkiye’de değil, 3 – 5 kuruş fazla ama yine de alıyoruz mecburen, zaten bunu hükümette söylüyor zor bir süreçten geçtiğimizi biliyoruz, mecburen vatandaşlar ve millet olarak bu enflasyonun acısını çekeceğiz ekonominin durumu ortada, destek olmalıyız. Ürünler geçen haftaya göre ucuzlamış durumda diyebilirim, inşallah yavaşça ülke ekonomisi yerine oturacak, genel olarak baktığımızda fiyatlar pahalı ama o kadar büyütülecek bir şey yok, vatandaşlar alıyorlar. Ben her hafta pazardan 350 – 400 liralık alışveriş yapıyorum, örneğin geçen hafta 400 lira harcadım ama bu hafta sadece 250 lira harcadım, aynı malzemeleri aldım ve ucuzladığını fark ettim. Örneğin karpuz geçen hafta 9 liraydı ama bu hafta 6 liraya düşmüş, pazardan meyve aldım, sebze aldım günlük rutin ürünleri aldım araba koydum eve gideceğim, çok şükür geçiniyoruz. Tekrardan fiyat artışının olacağını sanmıyorum, örneğin ürün konusunda düşüş olabilir ama bu ticaret konusunda yükselme olabilir, inşallah bir sıkıntı olmaz çünkü hükümet elinden geleni yapıyor. Ben Ak partili değilim hükümeti de desteklemiyorum ama her şeyt ortada, dünya kriz yaşıyor kimse güllük gülistanlık değil ama idare edeceğiz bunun dışında yapabileceğimiz başka bir şey yok, başka bir Türkiye’de yok.dedi.