Nasıl ki Azerbaycan'a Karabağ savaşında destek olduysak Filsitin'e de destek olmamız gerekiyor (Video)

Aslanoğlu; Bu savaş hakkında ne söylesek içimiz yanıyor ve ben artık telefon kullanmayı da bıraktım, orada ki olayları görünce dayanamıyorum, evimde rahat uyuyamıyorum, zaten kim bu süreçte evinde rahat uyuyorsa ben onun Müslümanlığından da şüphe ederim.

Aslanoğlu; Bizim ilk kıblemiz vuruluyor, fakir din kardeşlerimiz vuruluyor, orası bize emanet, bizim en önemli yerimiz orasıdır, bizim mescidimizdir. Dediğim gibi eğer olacaksa ben Müslümanlığımdan şüphe ediyorum ve cihada gideceğim, bunu bütün müslüman ülkeleri için de söylüyorum gidip savaşsınlar, Allah o kardeşlerimizin yardımcısı olsun

İsmail Aslanoğlu Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada; Bu savaş hakkında ne söylesek içimiz yanıyor ve ben artık telefon kullanmayı da bıraktım, orada ki olayları görünce dayanamıyorum, evimde rahat uyuyamıyorum, zaten kim bu süreçte evinde rahat uyuyorsa ben onun Müslümanlığından da şüphe ederim. Peygamber efendimizin miracı orada duruyor bizim içimiz yanıyor, devlet yetkililerinden bir şey yapmalarını bekliyoruz, nasıl ki 15 Temmuzda dışarıya çıktıysak buna da tepkimizi göstermeliyiz, buna tepki göstermezsek halimiz yamandır. Kâfirler ve Ermeniler ayak ayaküstüne atıp bizim fakir Filistin halkını vuruyorlar ama müslüman ülkeler sadece kınıyorlar, bundan daha fazlasını yapmamız gerekiyor, nasıl ki Azerbaycan’a Karabağ savaşında destek olduysak onlara da destek olmamız gerekiyor. Peygamber efendimiz vefat etmeden önce gözü orada kalmış, Hz Ömer’in bize emaneti, Selahattin Eyyubi’nin emaneti, Abdulhamid’in emaneti, Filistin’i biz böyle mi koruyacağız? Yarın Allah katında nasıl hesap vereceğiz? Ben bir müslüman olarak bunun hesabını veremem ve evimde de rahat değilim. Biz neden onlara karşı ayağa kalkamıyoruz? Bizi gıdayla mı tehdit ediyorlar? Gazla mı tehdit ediyorlar? Ben bir müslüman olarak gıdasız, mazotsuz ve her şeysiz kalmaya varım. Benim düşüncem bu yönde belki ben yanlış düşünüyorum ama kalbim bunları söylüyor, ben zaten adımı birkaç yere yazdırdım eğer adım çıkarsa 4 çocuğumu, eşimi ve evimi bırakıp gideceğim savaşa, Allah yolunda cihad etmekten başka güzel bir şey yok, herkes biz müslümanız diyor ama kimse bir şey yapmıyor. Bizim ilk kıblemiz vuruluyor, fakir din kardeşlerimiz vuruluyor, orası bize emanet, bizim en önemli yerimiz orasıdır, bizim mescidimizdir. Dediğim gibi eğer olacaksa ben Müslümanlığımdan şüphe ediyorum ve cihada gideceğim, bunu bütün müslüman ülkeleri için de söylüyorum gidip savaşsınlar, Allah o kardeşlerimizin yardımcısı olsun, Allah kaffar ismiyle İsrail’i mahvetsin, ebabil kuşlarıyla mahvetsin ve ben inanıyorum ki bir keramet ortaya çıkacaktır. Eğer bu müslümanlar böyle seslerini çıkarmadan duruyorlarsa ben inanıyorum ki bir şeyler olacak, Allahın evi o haldeyken biz de burada izliyoruz, izlemekle yetiniyoruz ve devlet büyüklerimiz de sadece çıkıp kınayıp, lanetliyorlar böyle bir şey olmaz, ayağa kalkmak lazım. Gösterişlerle ve konsolosluk basmakla bu işler yürümez, harbiden ayağı kalkıp ölüme gitmek istiyoruz, eğer öyle bir şey olursa ben düşünmeden şahadet getirmeye hazırım.dedi.