Motoru çalınan Orhan Karataş',Emniyet Müdürü Bildirici'ye seslendi.

Şanlıurfa'da gündüz vatandaşların motorlarını çalan hırsızlar. Şanlıurfa'da emniyet müdürlüğünün her kavşakta uygulama yapması üzerine mesailerini geceye çevirdi.

Şanlıurfa’da gündüz vatandaşların motorlarını çalan hırsızlar. Şanlıurfa’da emniyet müdürlüğünün her kavşakta uygulama yapması üzerine mesailerini geceye çevirdi.

            Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi 15 Temmuz mahallesi 1681 sokak no:2-11 nolu evin 7 Haziran 2024 günü, saat :02.00’de kapısı kırarak Çelik cantlı kırmızı renkli kuba marka 63-K-1837 plakalı motoru çaldıklar.

            Motor sahibi Orhan Karataş, 7 Haziran 2024 Cuma gecesi motorun 02.00 ‘den sonra bina kapısının kırılarak çalındığını belirterek Kuba marka kırmızı renkli 63-K-1837 plakalı motorum benim işyerime gidiş gelişimi sağladığı gibi tüm işlerimi bu araçımla görüyordum. Olayı Karakola bildirdim.

            Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü   Erdem BİLDİRİCİ’ye sesleniyorum. Aracım çalındığı gece civar yerlerde kamera sistemleri var. İncelenmesi durumunda motorumu çalanların tesbit edileceğini umuyorum. Asayiş Müdürlüğü ve Hırsızlık şubesi görevlilerinden motorumu bulunmasını ve tarafıma teslim edilmesini istiyorum.