Millet içinde böyle hepimiz birbirimize yardımcı olmak zorundayız.(Video)

Doğan,vergi affının olması çok iyi baktığımız zaman zaten hepimiz şuan borç içindeyiz. Kredileri ödeyemeyecek şekle geldik, zaten dükkânların çoğu şuan orta hasarlı, işlerin ne şekilde gideceğini hiç birimiz bilmiyoruz.

Vergi affı kararı ile esnafların yüzü güldü

İsmail Doğan Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada ;Millet için çok iyi olur, esnaf için özellikle çok iyi olur, vergi affının olması çok iyi baktığımız zaman zaten hepimiz şuan borç içindeyiz. Kredileri ödeyemeyecek şekle geldik, zaten dükkânların çoğu şuan orta hasarlı, işlerin ne şekilde gideceğini hiç birimiz bilmiyoruz. O yüzden devletin esnaflara yardım etmesi gerekiyordu bu yüzden bu vergi affı kararı çok iyi oldu biz esnaflar için. Özellikle bu zor zamanlar da devletimizin attığı bu adımlar gerçekten çok güzel zaten gereken de buydu. Biz esnaf olarak bu zor süreçler de devletimizden bu kararların biraz daha iyilerini bekliyoruz tabi millet içinde böyle hepimiz birbirimize yardımcı olmak zorundayız.

 

Emeklilik yasası çok iyi oldu

İsmail Doğan Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada ;Emeklilik ile ilgili yasa gerçekten çok iyi oldu, 60 yaşından sonra insanın zaten paraya ne ihtiyacı olacak o adamın sağlık ile ilgili sorunları olacak artık. 45 – 50 yaşına gelmişsin, kendini çalıştırmışsın bu kadar sene zaten yeter bu yüzden emeklilik yasası gerçekten çok iyi oldu. Gerçekten bu yasadan çok memnun kaldık herkes için tabi yaşı daha düşürülmesi çok iyi oldu önceki emeklilik yaşına bakarsak gerçekten çok iyi oldu.

Şanlıurfa deprem konusunda ne yazık ki riskli bölge

İsmail Doğan Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada ;Şanlıurfa ne yazık ki zaten deprem anlamında riskli bölge, ne olacağını kimse bilemiyor bu yüzden Şanlıurfa’ya ne turist gelebiliyor ne de biz onları kabul edebiliyoruz bence en az 1 yıl geçmesi lazım ve öncelikle bizim milletimizin sakinleşmesi lazım.