Karaköprü kırsalında gündüz çobanlık gece ise Belediyenin sahalarında futbol oynuyorlar

Karaköprü köylerinde gençler çobanlık yapıyor, akşam da gelip belediyenin yapmış olduğu spor sahalarında, futbol sahalarında futbol oynuyorlar.

Okat; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi gerçekten tebrik ediyorum, çok güzel projeleri var adam gerçekten her alanda kendini geliştiriyor ve belediyeye hizmet sunuyor.

Özellikle kadınlarımız için açılan kurslar çok güzel oldu, en azından eve tıkılıp kalmıyorlar, her zaman evde oturmaktansa kurs merkezlerine gidip hem aileye destek sağlamak hem de çocukların ihtiyaçlarını gidermek için maddi destek de sağlıyor.

Metin Baydilli Karaköprü’nün merkezinde ve kırsal alanlarında yüzme havuzları yapıyor bu da tabi ölüm oranını azaltır.

Ben Karaköprü ilçesinde bir esnaf olmama rağmen emin olun burada her sabah makinelerle olsun, saha çalışanları olsun gerçekten çalışıyorlar,

Ama şuanda Karaköprü’ye bağlı hangi köye gidersen git, hangi kırsal bölgeye gidersen git halı sahalar var, futbol sahaları var. Bu da gerçekten çok güzel bir şey, gençler çobanlık yapıyor, akşam da gelip belediyenin yapmış olduğu spor sahalarında, futbol sahalarında futbol oynuyorlar

Metin Baydilli her alanda kendini geliştiriyor

Mehmet Okat Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi gerçekten tebrik ediyorum, çok güzel projeleri var adam gerçekten her alanda kendini geliştiriyor ve belediyeye hizmet sunuyor. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi tebrik ediyorum

Okat, Millet için yapılan bütün projeler, milletin hizmetine sunulan bütün projeler her zaman millete faydalıdır bu da ülkenin gelişiminde, memleketin gelişiminde, şehrin gelişimin de fayda sağlar.  Bu konuda da Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi tebrik ediyorum.

Bu da gerçekten çok güzel bir şey, gençler çobanlık yapıyor, akşam da gelip belediyenin yapmış olduğu spor sahalarında, futbol sahalarında futbol oynuyorlar, toprak üzerinde oynamaktansa, çim saha da oynamak çok daha güzel

Karaköprü Belediyesinin kursları sayesinde kadınlar eve tıkılmıyorlar

Okat,Özellikle kadınlarımız için açılan kurslar çok güzel oldu, en azından eve tıkılıp kalmıyorlar, her zaman evde oturmaktansa kurs merkezlerine gidip hem aileye destek sağlamak hem de çocukların ihtiyaçlarını gidermek için maddi destek de sağlıyor.

Karaköprü belediyesi çok güzel çalışıyor

Okat,Bende köylüyüm, biz eskiden tarlalar da taşların içinde futbol oynardık, yere düşerdik, eve gittiğimiz de her yerimiz yırtık ve yara bere içerisinde dönerdik eve. Ama şuanda Karaköprü’ye bağlı hangi köye gidersen git, hangi kırsal bölgeye gidersen git halı sahalar var, futbol sahaları var. Bu da gerçekten çok güzel bir şey, gençler çobanlık yapıyor, akşam da gelip belediyenin yapmış olduğu spor sahalarında, futbol sahalarında futbol oynuyorlar, toprak üzerinde oynamaktansa, çim saha da oynamak çok daha güzel. Tabi bunların hepsi memleket için güzel projelerdir, ben Eyyübiye ilçesinde oturuyorum, Karaköprü’de esnafım şunu demek istiyorum gerçekten Karaköprü belediyesi çok güzel çalışıyor. Personellerinden tutun, yetkili kişilerine kadar hepsi benim için aynıdır çünkü hepsi hizmet yapıyor ve bu konuda Karaköprü belediyesi gerçekten de kendini ispatlamış bir belediyedir.

Metin Baydilli kendini Karaköprü’de geliştirmiş

Okat; Metin Baydilli başkanımız yüzme havuzları konusunda kendini Karaköprü’de geliştirmiş, Metin Baydilli Karaköprü’nün merkezinde ve kırsal alanlarında yüzme havuzları yapıyor bu da tabi ölüm oranını azaltır. Ben bu yüzme havuzu projelerini Büyükşehirden kırsal alanlar da, Harran tarafında yapmalarını istiyorum çünkü yüzme havuzu projelerini arttırmak lazım. Bu projeyi kırsal alana daha çok yaymak lazım bugün her köy de 1 yüzme havuzu olsa çocuk kanala gitmektense yüzme havuzuna gider.

Sel felaketinde özellikle drenaj konusunda Karaköprü Belediyesi çok iyi çalıştı

Okat;Sel felaketi yaşadık, zarar gören evlerin onarımını tüm belediyeler yaptı ama Karaköprü belediyesi bu konuda kendini daha çabuk toparladı. Özellikle drenaj konusunda Karaköprü Belediyesi çok iyi çalıştı tabi konusu açılmışken keşke can kaybımız olmasaydı ama hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum.

Ben Karaköprü ilçesinde bir esnaf olmama rağmen emin olun burada her sabah makinelerle olsun, saha çalışanları olsun gerçekten çalışıyorlar, Karaköprü Belediyesinin ellerine sağlık çalışmalarının devamını da talep ederiz.dedi.