Karaköprü Belediyesi Şanlıurfa'ya bilim ve uzay merkezi kazandırdı (video)

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin çalışmaları hakkında Melih Baymaz görüşlerini Şanlıurfa Gazetesine açıkladı.

Melih Baymaz Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada;  Karaköprü ilçesinde Metin Baydilli tarafından yapılan semt pazarları Karaköprü ilçesi için çok iyi oldu, halkımız hem kapalı alanda alışveriş yapıyor, Pazar kurulmadığı günler de ise araçlarını da rahatlıkla park edebildikleri bir yer olarak kullanılıyor.

Gençlerimizin kurs ihtiyacını Karaköprü belediyesi karşıladı

Baymaz;Karaköprü Belediyesi tarafından hem gençlerimize hem de kadınlarımıza yönelik gelişmeleri açısından kurslar açılması gerekli bir projeydi ve bu ihtiyacı Karaköprü belediyesi açmış olduğu kurslarla kapattılar.

Köylerde ki vatandaşlarımız spor alanlarıyla kendilerini ön plana çıkartacaklardır

Baymaz;Spor gerçekten önemli bir konudur, ülkemiz de o kadar cevher insanlar ve gençler var ki özellikle kırsal köyler de yaşayan vatandaşlarımız bu konuda kendilerini rahatlıkla ön plana çıkartacaklarını düşünüyorum.

Havuz konusunda Karaköprü Belediyesi atılım yaptı

Baymaz,Yüzme havuzlarının açılması çok iyi oldu, ben Adana’lıyım, Adana’da da boğulma tehlikeleri çok fazla yaşanırken Adana belediyesi bu konuda atılım yaptığı havuzlar açarak. Karaköprü Belediyesi de aynı şekilde atılım yaptı bu projesini çok seviyorum çünkü havuzların açılması ölümlerin azalması demektir.

Karaköprü belediyesi temizlik konusunda gayet başarılı

Baymaz; Karaköprü belediyesi temizlik konusunda gayet başarılı buluyorum bu konuda taktir ediyorum, benim iş yerimde Karaköprü ilçesinde ben temizlik konusunda Karaköprü Belediyesini taktir ediyorum.

Diğer Büyükşehirlerin Karaköprü Belediyesini örnek almalarını isterim

Baymaz; Sel felaketi sonrası Karaköprü Belediyesinin selden zarar gören evlerin onarımını yapması çok başarılı bir hizmettir, diğer büyükşehirlerde ki belediye çalışanlarının, yetkililerin de aynı bu şekilde yapmalarını isterim.

Karaköprü Belediyesi Şanlıurfa’ya bilim ve uzay merkezi kazandırdı

Baymaz; Karaköprü Belediyesinin Şanlıurfa’ya kazandırdığı bilim ve uzay merkezi var baktığımız zaman çağımız teknoloji çağı olduğu için gerçekten başarılı bir alanda proje yaptılar. Çünkü şehrimiz de o kadar cevher insanlar var ki Karaköprü belediyesinin açtığı bilim ve uzay merkezi gibi yerler de kendilerini parlatacaklar gerçekten çok güzel bir çalışma. Genel anlam da Karaköprü Belediyesinin çalışmaları güzel sadece bir isteğim var gençlerin eğlenebilecekleri alanların açılmasını tavsiye ederim.dedi.