İsmail Yavuz: ''14 Mayıs akşamında sandıklar patlayacak''

Yavuz;Sayın Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ı görelim diyorum, Allah'ın izniyle bize oy verirseniz iktidara geliriz inşallah ve Türkiye'de ki tüm sorunların hepsi çözülecektir diye düşünüyorum

Yavuz; Milli görüşün meclis de olması gerekiyor, meclis milli görüş olmasa olmaz diyorum, Sayın genel başkanım Fatih Erbakan doğruya doğru der ve yanlışa yanlış diyen bir liderdir. Hiç kimseyi incitmez, doğruları söyler. Biz şuan da geziyoruz, çalışıyoruz, dağ taş demeden bütün teşkilatımızla, bütün milletvekili adaylarımızla, il başkanlarımızla, dava kardeşlerimizle geziyoruz oy istiyoruz.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa 1. Sıra milletvekili adayı İsmail Yavuz yaptığı açıklamada ; 

21 yıldır milli görüş mecliste yoktur, olmadığı için de bazen sıkıntılar da meydana gelmiş bulunmaktadır, milli görüş olsaydı belki Türkiye’de bu kadar sıkıntı olmayacaktı diye düşünüyorum. Milli görüş demek, ilk olarak Allah’ın yolu daha sonra da merhum Necmettin Erbakan hocamın yolu demektir. Hocam, bu memleket için bir kayıptı ama kıymetini bilmediler her zaman hocama sıkıntı verdiler, partilerini kapattılar, milli nizam partisi açıldı kapatıldı, milli selamet partisi kapatıldı, refah partisi açıldı kapatıldı, fazilet partisi kapatıldı, Saadet partisi de malum şuan da emin eller de değildir. Şuan ki duruma bakıldığı zaman diyorum ki merhum hocamın kemikleri sızlıyor çünkü milli görüş bunu hak etmemişti. Her zaman her iktidarı deviren, darbenin her zaman ortağı olan CHP içinde olmuştur ama ne yazık ki şuan da 3 – 4 milletvekili uğruna saadet partisini bu hale getirmişlerdir yazıklar olsun sizlere. Bizim şuanda ki refah partimizin başında ki liderimiz Fatih Erbakan’ın iş bitirmesi vardır, havuz sistemini kurdu, Türkiye batmıştı o zaman, enflasyon yüzde 250 oranlarındaydı ama hocam geldi 11 ayda köylüye, çiftçiye, emekliye, bağkurluya herkesi memnun etti. Bu iş bitirmeyi sayın genel başkanımız Fatih Erbakan devam edecektir, şuan da Türkiye düzelir yeter ki israflar önlensin, yeter ki iktidar parasını çar çur etmeden hizmet yapabilsin. Bu yüzden Sayın Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ı görelim diyorum, Allah’ın izniyle bize oy verirseniz iktidara geliriz inşallah ve Türkiye’de ki tüm sorunların hepsi çözülecektir diye düşünüyorum. Milli görüşün meclis de olması gerekiyor, meclis milli görüş olmasa olmaz diyorum, Sayın genel başkanım Fatih Erbakan doğruya doğru der ve yanlışa yanlış diyen bir liderdir. Hiç kimseyi incitmez, doğruları söyler. Biz şuan da geziyoruz, çalışıyoruz, dağ taş demeden bütün teşkilatımızla, bütün milletvekili adaylarımızla, il başkanlarımızla, dava kardeşlerimizle geziyoruz oy istiyoruz. Sizler de her tarafa gidin dostlarınızı, akrabalarınızı görüşün milli görüş harekatına oy versinler, oy olmadı mı iktidara gidemezsiniz o yüzden sayın genel başkanım 14 Mayıs akşamında sandıklar patlayacak, Allah’ın izniyle 100 milletvekili ile inşallah meclise gireceğiz.