Hidayet Turizm Şanlıurfalılara konforlu yolculuk sunuyor. (video)

Şanlıurfa Gazetesi muhabiri Süleyman Güler Şanlıurfa Hidayet Turizm Genel Müdürü Ahmet Tepe ile röportaj yaptı.

Tepe;Şanlıurfa’nın firmasıdır, hizmet sektörü olarak insanları götürüp getirme de herhangi bir sıkıntı yaşamamak için elimizden geldiği kadar gayret gösteriyoruz.

Şuan da araç sayımız 18, mevcut olan sefer sayımız 7, şuan da Batı istikametine hizmet ediyoruz Bursa, İstanbul, Ankara, İzmir, Manisa kısa bir süre içerisinde inşallah nasip olursa Antalya bölgesine de sefer açmayı düşünüyoruz.

Şuan da çağrı merkezi kurmayı düşünüyoruz 444 61 63 nolu telefonu inşallah en kısa süre içerisinde faaliyete geçireceğiz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için.

Vatandaşların saatin de gelmelerini rica ediyoruz, rezervasyon sistemi yaptıkları zaman mutlaka araç hareket saatinden önce en az 1 saat öncesinde burada biletlerini alıp rahatlıkla yerlerine geçip oturmalarını rica ediyoruz. Zaten kargoların da herhangi bir para talebinde bulunmuyoruz

SİZİ TANIYABİLİRMİYİZ ?

Şanlıurfa Hidayet Turizm Genel Müdürü Ahmet Tepe

FİRMANIZI TANITIR MISINIZ?

Firmamız yaklaşık 3 ay önce kuruldu Şanlıurfa’ya hizmet etmek için, Şanlıurfa halkına hizmet etmek için, halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için buradayız. Elimizden geldiği kadar müşteri memnuniyetini göz önünde bulunduruyoruz, bizim için her şeyden önce müşteri memnuniyetidir, her hangi sorunlarla, sıkıntılarla karşılaşmamak için işimizi ciddi olarak takip ediyoruz. Vatandaşın şikâyetlerini, sorunlarını sürekli dinliyoruz, mümkün olduğu kadar sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Yeni bir firma olduğumuz için bazı eksiklerimiz olabilir bu yüzden insanlardan biraz zaman tanımalarını isteriz. Bazı insanlarımız farklı olabilir, konuşmaları değişik olabilir bunları düzeltmeye çalışacağız, inşallah memleketimize faydalı ve yararlı olmak için mücadele edeceğiz. Şanlıurfa’nın firmasıdır, hizmet sektörü olarak insanları götürüp getirme de herhangi bir sıkıntı yaşamamak için elimizden geldiği kadar gayret gösteriyoruz.

ARAÇ VE SEFER SAYILARINIZ HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİNİZ?

Şuan da araç sayımız 18, mevcut olan sefer sayımız 7, şuan da Batı istikametine hizmet ediyoruz Bursa, İstanbul, Ankara, İzmir, Manisa kısa bir süre içerisinde inşallah nasip olursa Antalya bölgesine de sefer açmayı düşünüyoruz.

HİDAYET TURİZMİN İLERİYE DÖNÜK HEDEFLERİ NELERDİR?

İnşallah sefer sayılarını çoğaltmayı hedefliyoruz, insanların memnuniyetini kazanabilmeyi hedefliyoruz, huzurlu bir ortam da gidiş ve gelişlerine yardımcı olabilmek, firma olarak günün 24 saati açık büfe hizmetimiz var. Servis ağımız geniş, İstanbul’un bütün bölgelerin de servis ağımız mevcut, İzmir’in tüm bölgelerin de servisimiz mevcut, herhangi bir ücret talep etmeden vatandaşımıza yardımcı olmaya gayret ediyoruz.

SEFERE ÇIKMADAN ÖNCE NELERE DİKKAT EDİYORSUNUZ?

Sefere çıkmadan önce personelin kılık kıyafetlerine dikkat ediyoruz, personellerimizin sigortalı olmasına dikkat ediyoruz çünkü sürekli Ulaştırma Bakanlığının takibi altındayız. Mümkün olduğu kadar hal ve hareketlerini takip ederek bu şekilde seferlere yolluyoruz.

ARAÇ BAKIMININ ÖNEMİ NEDİR?
Araç bakımının önemi gittiğiniz yere sağlıklı bir şekilde varabilmek, çünkü araçlar da bir sıkıntı olduğu zaman vatandaşımız da mağdur oluyor, araç sahipleri de mağdur oluyor. Bir de şehir merkezlerinde yapılmış olan bakımlar, tamirler ara yollar da olduğu zaman daha da külfet olmuş oluyor. Tabi bunların hepsi dijital araç olduğu için her an her şey olabiliyor, araç buradan çıktığı zaman herhangi bir sıkıntı yok. Ama 30 kilometre, 40 kilometre gidiyorsun bakıyorsunuz ki elektrik aksanların da sıkıntılar olabiliyor, motorun da sıkıntılar olabilir. Dijital olduğu için bunlara dikkat etmeye gayret ediyoruz, elimizden geldiği kadar araçlarımızı servisler de yaptırmaya çalışıyoruz, bakımlı olmasını çok önemsiyoruz. Çünkü araçlarımızın bakımlı olması yolcumuzun ve kendi firmamızın menfaati icabı olduğu için bunlara dikkat ediyoruz.

TURİZM FİRMASIYLA ANLAŞIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMESİ GEREKİYOR?

Vatandaşların saatin de gelmelerini rica ediyoruz, rezervasyon sistemi yaptıkları zaman mutlaka araç hareket saatinden önce en az 1 saat öncesinde burada biletlerini alıp rahatlıkla yerlerine geçip oturmalarını rica ediyoruz. Zaten kargoların da herhangi bir para talebinde bulunmuyoruz, alınacak olan ücret zaten bizim firmamız da söz konusu değil. Mümkün olduğu kadar vatandaşa hizmet etmek için çaba sarf ediyoruz.

MÜŞTERİLERİNİZ SEYAHAT SONRASI FİRMANIZDAN MEMNUN KALIYORLAR MI?

Şikâyeti olanlar da oluyor, memnun kalanlar da oluyor, bizim web sitemiz var oradan da bizi takip edebilirler, watshaap hattımız var oradan da şikâyetlerini bizlere belirtebilirler. Şuan da çağrı merkezi kurmayı düşünüyoruz 444 61 63 nolu telefonu inşallah en kısa süre içerisinde faaliyete geçireceğiz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için.

BİZE ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Biz teşekkür ederiz.