Haçim İzol: Valimiz, Şanlıurfaspor'un şampiyon olmasını baş mimarlarındandır (video)

İzol; 2022 – 2023 sezonunda şampiyon olmamızın baş mimarlarındandır kendisi. Bu sezona da başlamamızda ki baş mimarlardandır, en çok sevindiğim dün ki galibiyeti ona armağan ettik.

İzol; Bu sezona da başlamamızda ki baş mimarlardandır, en çok sevindiğim dün ki galibiyeti ona armağan ettik. Ona söz verdik, zaten sloganımız da Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ile belirlemişti ‘’El ele hep beraber Süperlige’’

 

Şanlıurfaspor Kulubü Başkanı Haçim İzol; Sayın valimizi bugün yolculadık, büyük bir katılım vardı, vatandaşlar olsun, kamu kuruluşları olsun, sevenleri olsun hepimiz duygulandık. Allah işini, gücünü rast getirsin, daha güzel hizmet edeceği büyük makamlara geleceğine gönülden inanıyorum. Şunu söylemek istiyorum, bizim 2022 – 2023 sezonunda şampiyon olmamızın baş mimarlarındandır kendisi. Bu sezona da başlamamızda ki baş mimarlardandır, en çok sevindiğim dün ki galibiyeti ona armağan ettik. Ona söz verdik, zaten sloganımız da Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ile belirlemişti ‘’El ele hep beraber Süperlige’’ elimiz oraya kadar gönlümüz birbiriyle temas edecek. İnşallah başaracağız, tekrar Sayın Valime, bu şehre ve Şanlıurfaspora yaptığı tüm hizmetler için teşekkür ediyorum. Allah tüm ailesine ve kendisine her daim en iyi makam ve mevkilerde bulundursun ve hayat boyu mutluluklar diliyorum.