Gerçekten Pazar fiyatları çok fahiş ve emekli olduğumuz için geçinemiyoruz

Kurt,Gerçekten Pazar fiyatları çok fahiş ve emekli olduğumuz için geçinemiyoruz, çok kötü bir durumdayız ekonomi sıfır, bu sistemi hiç beğenmedik nefret etmiş durumdayız ve inşallah değişir, güzel bir sisteme kavuşuruz.

Kurt; Pazardan patlıcan aldım fiyatı 15 liraydı, soğan aldım soğanın kilosu 20 lira, demem o ki pek memnun değiliz sıkıntı içerisindeyiz, insanların ilgisi kalmamış sebze meyve almak istiyorlar ama alamıyorlar, sadece bakmakla yetiniyorlar.

Türkiye’de hayat yok. Elimizde olsa başka ülkelere gider oralarda yaşardık, başka şansımız kalmadı bunun dışında zaten emekli maaşıyla geçinemiyoruz, 3 kilo soğan 3 kilo patlıcan aldım 75 lira ödedim,

Mahmut Kurt Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada; Gerçekten Pazar fiyatları çok fahiş ve emekli olduğumuz için geçinemiyoruz, çok kötü bir durumdayız ekonomi sıfır, bu sistemi hiç beğenmedik nefret etmiş durumdayız ve inşallah değişir, güzel bir sisteme kavuşuruz. Pazardan patlıcan aldım fiyatı 15 liraydı, soğan aldım soğanın kilosu 20 lira, demem o ki pek memnun değiliz sıkıntı içerisindeyiz, insanların ilgisi kalmamış sebze meyve almak istiyorlar ama alamıyorlar, sadece bakmakla yetiniyorlar. Ben de fiyatlara baktım öyle ahım şahım bir fiyat yok hiç beğenmedim, zaten böyle devam ederse her şeyin fiyatı artar, baktığımız zaman mazota ve benzine zam geldi ama bize Gabar’da petrol bulundu dediler, Karadenizde de gaz çıktı dediler, gaz bizi boğdu petrol de bizi yaktı. Allah var artık yeter 1 litre mazotun fiyatı 40 lira olmuş, ne yapacağız şaşırdık kaldık? Zaten mazota zam gelince her şeyin fiyatı artıyor şuan hayat durmuş, Türkiye’de hayat yok. Elimizde olsa başka ülkelere gider oralarda yaşardık, başka şansımız kalmadı bunun dışında zaten emekli maaşıyla geçinemiyoruz, 3 kilo soğan 3 kilo patlıcan aldım 75 lira ödedim, diğer aldıklarımla beraber 115 lira verdim, ben şahsen bu ülkede yaşamaktan utanıyorum.dedi.