Fırıncıların da işi zor onlar da işçi çalıştırıyorlar

Çiftçi; Ekmek 6 lira oldu, hayat pahalı oluyor, herşey pahalı oluyor Allah fırıncıların da yardımcısı olsun onlar da işçi çalıştırıyorlar, giderleri var onlarında zam yapmaları lazım.

Çiftçi; Ama ekmeğe zam gelince bir de ekmeğin belediye kısmı var, ekmeğe zam geldi buna hak bir şey demez ama ekmeğe zam olurken belediye başkanımızın önüne geliyor. Ekmeklerin kontrol edilmesi lazım, esnaf hangi unu kullanıyor, millet nasıl ekmek yediğini bilmiyor.

Zabıtalar çıksınlar Urfa genelinde bütün fırınları denetlesinler, geçen gün adam hal pazarına gelmiş denetliyor, mutfağın var mı diyor.

İbrahim Halil Çiftçi Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada;  Ekmek 6 lira oldu, hayat pahalı oluyor, herşey pahalı oluyor Allah fırıncıların da yardımcısı olsun onlar da işçi çalıştırıyorlar, giderleri var onlarında zam yapmaları lazım. Ama ekmeğe zam gelince bir de ekmeğin belediye kısmı var, ekmeğe zam geldi buna hak bir şey demez ama ekmeğe zam olurken belediye başkanımızın önüne geliyor. Ekmeklerin kontrol edilmesi lazım, esnaf hangi unu kullanıyor, millet nasıl ekmek yediğini bilmiyor. Zabıtalar çıksınlar Urfa genelinde bütün fırınları denetlesinler, geçen gün adam hal pazarına gelmiş denetliyor, mutfağın var mı diyor. Sen orayı ben boşver, sen lokantayı denetle, sen fırını denetle, tamam hal pazarının da denetlenmesi lazım ama özellikle belediye başkanımızdan rica ediyorum fırıncıların üstünde dursun, denetlesinler. Halk ekmeği 6 liraya yiyecek bu normaldir sıkıntı değil ama temiz ekmek yesin, vatandaş olarak ben bunu istiyorum.dedi.