Evlerinde etli yemek yapamazken dışarıda lokantada yemek yemeleri bir hayaldir (video)

Şansal, Kendi evlerinde etli yemek yapamazken dışarıya çıkıp bir lokantada yemek yemeleri bir hayaldir, demem o ki çok lüks kaçar mümkün değildir, kısacası gerçekleri demek lazım, doğruları söylemek lazım.

 

Şansal;Şanlıurfa şartlarında örneğin yaşı 50 – 60 olan insanlar gidip dışarıda yemek yemezler öyle bir geleneğimiz yok, daha çok genç kesimler bunu yapıyorlar.

 

İsraf ve yolsuzluk devam ettikçe bu ekonomi böyle devam eder, baştaki iktidar yolsuzluğa ve israfa dikkat etmiyor, bu sorun bütün belediyelerde var ve bunun mutlaka önlenmesi lazım.

 

63 hattı bir rezalet olmuş çünkü bedava olduğu için insanlar arabaları olmadığından dolayı evden sabah saatlerinde işe giderken akşam eve gelirken büyük bir zorluk çekiyorlar, buradan belediye yetkililerini uyarıyorum.

 

Allah muhafaza bir hastalık olabilir, bu böyle olmaz ya bir kaç tane daha otobüs eklesinler ya da farklı bir çözüm bulsunlar, bedava olduğu için çoluk çocuk otobüslere keyfi olarak biniyorlar, bu konuda da önlem alınması gerekiyor.

 

Necdet Şansal www.sanliurfagazetesi.com'a yaptığı açıklamada; Ailemizi yemeğe götürmemiz mümkün değil bir de bunun dışında bizim Şanlıurfa şartlarında örneğin yaşı 50 – 60 olan insanlar gidip dışarıda yemek yemezler öyle bir geleneğimiz yok, daha çok genç kesimler bunu yapıyorlar, bu ekonomik şartlar içerisinde genç kesimler de artık yapamıyorlar. Kendi evlerinde etli yemek yapamazken dışarıya çıkıp bir lokantada yemek yemeleri bir hayaldir, demem o ki çok lüks kaçar mümkün değildir, kısacası gerçekleri demek lazım, doğruları söylemek lazım. İnsanlarda israf var ve israf olduğu sürece, yolsuzluk olduğu sürece bu ekonomi düzelmez, bu ekonominin iyileştirilmesi için israfın ve yolsuzluğun önlenmesi lazım. İsraf ve yolsuzluk devam ettikçe bu ekonomi böyle devam eder, baştaki iktidar yolsuzluğa ve israfa dikkat etmiyor, bu sorun bütün belediyelerde var ve bunun mutlaka önlenmesi lazım. Ben bir vatandaş olarak, anayasal haklarımı kullanarak bunları söylemek zorundayım, 63 hattı bir rezalet olmuş çünkü bedava olduğu için insanlar arabaları olmadığından dolayı evden sabah saatlerinde işe giderken akşam eve gelirken büyük bir zorluk çekiyorlar, buradan belediye yetkililerini uyarıyorum. Allah muhafaza bir hastalık olabilir, bu böyle olmaz ya bir kaç tane daha otobüs eklesinler ya da farklı bir çözüm bulsunlar, bedava olduğu için çoluk çocuk otobüslere keyfi olarak biniyorlar, bu konuda da önlem alınması gerekiyor. Demem o ki memleketin kısaca sorunları budur, bu konuda hakkında bana söz verdiğiniz için teşekkür ederim, diyeceklerim bu kadar.dedi.