Eşini öldürmek için sevgilisi ile plan yaptı

Viranşehir ilçesinde araça ateş edilerek Araçta yolcu koltuğunda bulunan Murat YALÇIN isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybetmesi olayını jandarma aydınlattı.

Viranşehir ilçesinde araça ateş edilerek Araçta yolcu koltuğunda bulunan Murat YALÇIN isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybetmesi olayını jandarma aydınlattı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca yapılan yazılı açıklamada;  Şanlıurfa İli Viranşehir İlçesi Tanyeli Mahallesi mevkii D-400 DKY üzerinde Viranşehir istikametine doğru 09.08.2023 günü sürücülüğünü Aysel YALÇIN isimli şahsın yapmış olduğu araca kimliği belirsiz kişi yada kişilerce tarafından ateş açıldı. Araçta yolcu koltuğunda bulunan Murat YALÇIN isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili olarak Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan araştırmalar,kamera çözümlemeleri sonucunda, olayın M.M.isimli şahıs tarafından işlendiği tespit edilmiştir. Yapılan incelemede şüpheli şahsın olay günü araç ile maktülün aracını yol üzerinde beklediği ve aracın geçtiği esnada takibine başladığı belirlenmiştir. Şüpheli şahıs olaydan kısa süre sonra jandarma ekiplerince yakalanmıştır. Şüphelinin tanınmamak için saç ve sakal tıraşı olduğu, ilk yapılan mülakatta Aysel YALÇIN ile ilişkisinin olduğunu beyan ettiği,Aysel YALÇIN'ın kendisine Almanya ülkesinde iken para gönderdiğini beyan etmiştir. Aysel YALÇIN isimli şahıs ise eşini öldürmek için plan yaptıklarını kabul etmiştir. Her iki şahısta gözaltına alınmış ifadelerinin tamamlanmasına müteakip mahkemeye sevk edilecektir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam etmektedir.denildi.