Ekmeğin 6 lira olması gerçekten çok pahalı

Yeşilkurt; Zengin adam için 6 lira bir şey değil ama fakire 6 lira 6 bin lira gibi gelir. Bu konu ile alakalı gereken ne ise yapılmasını istiyoruz

Yeşilkurt; Zaten ekmek bizim temel ihtiyaçlarımızdan biri, olmazsa olmazımız, onu da 6 lira yapmışlar zaten ne kaldı, bunlar bizim iyi günlerimiz.

Ferhat Yeşilkurt Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada;  Durumu iyi olanlar geçimini sağlıyor ama sağda solda ekmek toplayan, poşet toplayan, çöp toplayanlar nasıl geçimlerini sağlayacaklar?  Zengin adam için 6 lira bir şey değil ama fakire 6 lira 6 bin lira gibi gelir. Bu konu ile alakalı gereken ne ise yapılmasını istiyoruz, bir ekmek için 6 lira kimisine göre çok kimisine göre az ama şuan ki ekonomik sıkıntılar da gerçekten çok. Hatta fazlasıyla çok, 6 lira bir ekmeğe olmaz çünkü şuan da geçimini sağlayamayan insanlar var bir ekmek nasıl alacaklar? Şuan durumu olan iyi insanlar bile ekmeği düşünerek alırken durumu kötü olan insanlar siz düşünün. Zaten ekmek bizim temel ihtiyaçlarımızdan biri, olmazsa olmazımız, onu da 6 lira yapmışlar zaten ne kaldı, bunlar bizim iyi günlerimiz.dedi.