Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne söylediyse yapar (video)

Çiftçi; Türkiye Cumhuriyeti 100 yıldan bu yana birçok lider geldi ama Erdoğan'ın yaptıklarını yapamadılar, kimse doğalgaz çıkaramadı, bu kadar otoban, bu kadar köprü yapamadılar. Herkes gücüne göre yaptı fakat Sayın Erdoğan gerçekten Türkiye için çok güzel hizmetler verdi,

Mehmet Çiftçi Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada ;  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne söylediyse yapar, fakat doğalgazı birden ücretsiz yapamaz diye düşünüyorum çünkü masrafı ağırdır. En azından yarı yarıya vatandaşa fiyatını düşürebilir örneğin 1 kilometre küp doğalgaz giderse 50 lira diyelim bunu 25 liraya vatandaşa yapabilir. Cumhurbaşkanımız elinden geldiği kadar iyiliğe gidiyor hep halkından yanadır, doğalgazı çıkardıkları için biz Türk milleti olarak çok sevindik, bizi güçlendirdi. Savunma sanayi hamlemizin yükleri biraz daha hafif olur çünkü para verip dışarı ihraç edilecekti ama şimdi bundan gelen kar ile savunma sanayi hamlesi yapılacak. Bu kar ile yol yapılacak, köprü yapılacak, halka dağıtılacak. 2 buçuk yıldan beri dar gelirlilere 1 buçuk bin lira yardım veriyor, geçenler de her aileye 10 bin lira bedava yardım yaptı ne mutlu ki Cumhurbaşkanımız iyi bir liderdir. Cumhurbaşkanımızdan daha iyi bir lider olduğunu sanmıyorum, kendisine başarılar diliyorum, doğalgaz bulunması bizi gerçekten çok sevindirdi. Türkiye Cumhuriyeti 100 yıldan bu yana birçok lider geldi ama Erdoğan’ın yaptıklarını yapamadılar, kimse doğalgaz çıkaramadı, bu kadar otoban, bu kadar köprü yapamadılar. Herkes gücüne göre yaptı fakat Sayın Erdoğan gerçekten Türkiye için çok güzel hizmetler verdi, Erdoğan’dan daha iyi bir lider şuan da görünmüyor belki daha iyisi var ama biz göremiyoruz, biz şuan da bu adamı en iyi lider olarak görüyoruz.

Düşmanlarımıza karşı güçlü bir devlet olarak görünmekteyiz

Çiftçi, Seviniyoruz, gururluyuz, Cumhurbaşkanımızla gurur duyuyoruz, yapılan tanklar, uçaklar, gemiler gördüğümüz zaman o kadar gururlandık kişuan düşmanlarımıza karşı güçlü bir devlet olarak görünmekteyiz. Bu yüzden Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederiz, seviniyoruz, Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin kendisine başarılar diliyorum, Rabbim kendisine uzun ömürler versin. Biz Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı koltuğunda kalmasını istiyoruz.

Hayat pahalılığının önüne geçilmesini istirham ediyoruz

Çiftçi , Hayat pahalılığı yüksek, et fiyatları yüksek, gıda maddeleri yüksek, sebzeler, komisyoncular zalımdır. Vatandaşı yandırdılar, Cumhurbaşkanımızdan istirham ediyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanımız bir daha seçilir bunun üzerine gitmesi gerekiyor, dar gelirli olarak hayat pahalılığının önlenmesini Cumhurbaşkanımızdan istirham ediyoruz. Zenginler zengin oldu ama dar gelirliler mahvoldu.