Çıtlak,Ben ürünlerimin garantisini veriyorum alsınlar (Video)

Çıtlak,Ben ürünlerimin garantisini veriyorum alsınlar, eve götürsünler, denesinler, beğenmezseler çöpe atsınlar hatta resmini bile çekmelerine gerek yok paralarını iade edebilirim o kadar iddialıyım.

Çıtlak, Şanlıurfa zaten bizim kardeş şehrimiz olduğu için daha önceden burada Fenerbahçe ile Trabzonspor maçları olduğu için bizim için muhteşem bir şehir.

Uğur Çıtlak Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada;Trabzon telli peynirimizi, tereyağımızı, tulum peynirlerimizi, fındık ezmemizi, ekmeğimiz de geliyor, ben Şanlıurfa’ya 4 – 5 defa geldim. Şanlıurfa çok güzel bir şehir, Şanlıurfa zaten bizim kardeş şehrimiz olduğu için daha önceden burada Fenerbahçe ile Trabzonspor maçları olduğu için bizim için muhteşem bir şehir. Bize olan ilginin de daha da güzel olacağına inanıyorum şuan daha yeni başladık inşallah daha da iyi olur. Ben ürünlerimin garantisini veriyorum alsınlar, eve götürsünler, denesinler, beğenmezseler çöpe atsınlar hatta resmini bile çekmelerine gerek yok paralarını iade edebilirim o kadar iddialıyım. Daha önce ki müşterilerim burada da ilk açtığımız gün beni gelip buldular bu arada size de çok geçmiş olsun sel felaketi yaşadınız, ben sel felaketinde de buradaydım. Ondan dolayı benim müşterilerim gelip beni buluyorlar ve güzel işler çıkardığımızı düşünüyorum.dedi.