CHP'den ŞAGAD Başkanı Güler'e ziyaret

CHP Haliliye ilçe Başkanı Mehtap Rastgeldi Sakacı ve beraberindeki heyet Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler'i ziyaret etti.

CHP Haliliye ilçe Başkanı Mehtap Rastgeldi Sakacı ve teşkilat mensupları ile CHP Haliliye Belediye Başkan Adayı Murat Kızılkaya 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel idareler seçimi için seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar. Bu çerçevede;  CHP Haliliye ilçe Başkanı Mehtap Rastgeldi Sakacı, Kadın Kolları Başkanı, İl Başkan Yardımcısı ve CHP Haliliye Belediye Başkan Adayı Murat Kızılkaya Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler'i ziyaret ettiler.

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

CHP Haliliye Belediye Başkan Adayı Murat Kızılkaya ; Biz Haliliye ilçemizin halkla beraber yönetimi için geliyoruz, halka karşı olan sorunları, sorumluluklarımızı, eksik yönleri tespit ederek Haliliye ilçesi olarak, Haliliye halkı olarak belediyeyi yönetmeye geliyoruz. Projelerimiz de tamamen toplum faydasını sağlayarak, halkımızın menfaatini sağlayarak çalışmalar yapacağız. İlk çalışmalarımızdan bir, ulaşım, otopark sorunları, üniversite öğrencilerine yönelik barınma, burslar sağlanması. Kadınlarımıza yönelik iş istihdamları sağlanması, el işi sanatları, kültür sanat merkezleri kurmak, turizmimize destek sağlamak tarihi eserlerimizin restorasyonunu, tanıtımını Urfa’mıza kazandırmak için buradayız. Özellikle Haliliye ilçesinde bulunan Germuş Kilisesi, Göbeklitepe’nin yolları hak ettiği değer de değiller. Germuş Kilisesinin şuanda ki tamamı yan kesiciler ve terk edilmiş bir kesim. Bunu Haliliye ilçemize kazandırmaya geliyoruz, 24 metre de, Emniyet caddesinde, Bahçelievler’de çok katlı otoparklar yaparak otopark sorununu çözmeye geliyoruz. Eğitim olarak annelerimiz için, çalışan kadınlarımız için çocuk yuvaları, kreşleri her mahalle de kuracağız. Burslar sağlanıp üniversite öğrencilerine barınma sorunlarını çözeceğiz, halk marketlerini açarak ucuz, güvenilir gıda teminini yapacağız. Özellikle de emeklilerimize gerek maddi gerek manevi olarak tüm sosyal hizmetleri belediye olarak sağlayacağız.dedi.