CHP'nin tek derdi kavga çıkarmak ve baba oğul olmak

Başkaya;Abdullatif Şener'in Kılıçdaroğlu'na değil de Sinan Oğan'a oy vermesi bana göre mantıklı çünkü hiç değilse Sinan Oğan konuşuyor heykel dikmiyor, bir şey yapmasa bile heykel dikmiyor,

Başkaya; Ak parti yol yapıyor kendisi ise yürüyerek yolu deniyor, havaalanı yapıyorlar kendisi deniyor sonra da mecliste kavga ediyorlar, utanmadan bir de heykel açılışına gidiyorlar.

Chp’nin elinde olmasına rağmen sadece şahmeran heykeli dikiyorlar, köprü mü yapmışlar? Yol mu yapmışlar? Bir yere bir iş merkezi mi açmışlar? Bunlardan hiçbirini yapmamışlar, demem o ki hiçbir şeyden utanmıyorsa o yapılan köprüden utansın ve istifa etsin.

Bana kalsa Şanlıurfa ülke olsun çünkü batı ülkelerinden daha iyi durumda, hayat pahalılığı orada fazla ama burada o kadar yok, buraya yatırım yapılıp tarıma destek verilirse bence daha iyi bir hale gelir.

Cuma Başkaya Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada;  Kemal Kılıçdaroğlu kesinlikle partiden istifa etmelidir, en büyük belediye Chp’nin elinde olmasına rağmen sadece şahmeran heykeli dikiyorlar, köprü mü yapmışlar? Yol mu yapmışlar? Bir yere bir iş merkezi mi açmışlar? Bunlardan hiçbirini yapmamışlar, demem o ki hiçbir şeyden utanmıyorsa o yapılan köprüden utansın ve istifa etsin. Ak parti yol yapıyor kendisi ise yürüyerek yolu deniyor, havaalanı yapıyorlar kendisi deniyor sonra da mecliste kavga ediyorlar, utanmadan bir de heykel açılışına gidiyorlar. Chp’nin genel başkan değiştirmesine gerek yok, partinin komple kapatılması lazım, heykel diken insanlara bana göre oy verilmemeli, en büyük icraatları sağa sola heykel dikmek.

Abdullatif Şener’in Kılıçdaroğlu’na değil de Sinan Oğan’a oy vermesi bana göre mantıklı çünkü hiç değilse Sinan Oğan konuşuyor heykel dikmiyor, bir şey yapmasa bile heykel dikmiyor, Chp’nin tek derdi kavga çıkarmak ve baba oğul olmak. Bakın İstanbul’un en büyük belediyesi elinde ama yol, köprü, iş yeri yapmamışlar. Toplasanız 100 kişiler 1 koltuğu paylaşamıyorlar, en iyisi Kılıçdaroğlu’nun emekliye ayrılması, koltuk sevdasından vazgeçmeleri ve ahretlerini karartmamaları.

Bana göre Şanlıurfa’nın her yeri il olmalı ve o konuda buraya hak tanınsa daha iyi olur buğday burada, mısır burada, kuru bakliyatın %90’ı burada o yüzden biraz daha el atılsa ve büyüse bütün batı ülkesini besler. Bana kalsa Şanlıurfa ülke olsun çünkü batı ülkelerinden daha iyi durumda, hayat pahalılığı orada fazla ama burada o kadar yok, buraya yatırım yapılıp tarıma destek verilirse bence daha iyi bir hale gelir. Şanlıurfa’nın sadece Halfeti ilçesi turizm ilçesi değil her yeri turizm bölgesi, en basiti Balıklıgöl’e gittiğinizde her yerinin eski yapı olduğunu görürsünüz, Şanlıurfa’nın her yeri gezilip görülmeye değer, tarih Şanlıurfa’dan sorulur, insanlar tarihlerini öğrenmek istiyorlarsa önce Şanlıurfa’ya gelip araştırsınlar. Şanlıurfa’ya gelsinler tarihlerini görsünler sonra yorumlarını yapsınlar.  dedi.