Canpolat'a, Devteştine yaptığı hastane için vatandaştan teşekkür

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın yaptığı hizmetler ile ilgili Murat Karageçili Şanlıurfa Gazetesine görüşlerini açıkladı.

Murat Karageçili Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada; Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın Devteşti Mahallesine yaptığı modern hastane projesi gerçekten çok güzel bir projedir. Özellikle vatandaş açısından çok güzel ve iyi oldu bu güzel sağlık alanındaki hastane projesi için Mehmet Canpolat başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yaşlılarımızı düşündüğü için Mehmet Canpolat’tan Allah razı olsun

Karageçili; Kimsesiz yaşlılarımızın evlerine ekipler gönderip temizliklerini ve kişisel bakımlarını yapmaları gerçekten Haliliye Belediyesine yakışır bir proje, Mehmet Canpolat Başkanımızın yaptığı herşey doğrudur. Yaşlılarımız için, annelerimiz, babalarımız için güzel şeyler yapıyorlar, güzel hizmetler ve projeler yapıyorlar gerçekten Allah razı olsun Mehmet Canpolat başkanımızdan, ben çalışmalarını beğeniyorum.

Haliliye Belediyesinin yüzme havuzları çok güzel

Karageçili; Mehmet Canpolat Başkanımızın yüzme havuzları projeleri var gerçekten çok güzel olimpik havuzlar yapmış bu vesileyle seslenmek istiyorum buradan, kimse kanallara girmesin. Onun yerine Haliliye Belediyesinin yüzme havuzlarına gidelim zaten ücretsiz bir şekilde giriliyor kimlik ile giriliyor. Serinlemek isteyenler yüzme havuzlarını tercih etsinler kimse kanallara girmesin, kendilerini düşünsünler Allah göstermesin ölüm tehlikesi var kanallar da yüzmenin, kimsenin canı yanmasın.dedi.