Milletvekillerimizden Şanlıurfa için hizmetler bekliyoruz

İci,Şanlıurfa GAP'ın başkenti olarak söyleniyor ama maalesef bir şey yapılmıyor.

İci; Ekmek 5 lira oldu daha düşünün ki hacca gitmek hayal oldu, sırada o kadar kişi var bekliyorlar, bu konu ile ilgili diyanet işleri başkanlığının bir çalışma yapması lazım, öncelik sırada bekleyenlere verilmeli.

Down sendromlu çocuklara imkân tanınması lazım, onları topluma kazandırmamız lazım, yaz okullarının çoğaltılması lazım ve bu konuda gençlerimizin önünü açmamız lazım

yeni milletvekillerimizden de Şanlıurfa için hizmetler bekliyoruz, ellerini taşın altına koymaları lazım çünkü maalesef Şanlıurfa sahipsiz, düşünün ki Bahçelievlere girmeye korkuyoruz tinerciler ve hırsızlar etrafı mesken tutmuşlar, buna bir çözüm bulunması lazım.

Yanı başımızda ki Gaziantep ile aramızda 1 saat bile yok ve orası güneydoğunun Paris’i olarak nitelendiriliyor, milletvekillerimizin tren konusunda bir çözüm bulmaları gerekiyor.

Fehime İci  Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada; Hacca gitmek zorlaştı.Maalesef bunu ekonomik koşullara bağlıyorum,  ekmek 5 lira oldu daha düşünün ki hacca gitmek hayal oldu, sırada o kadar kişi var bekliyorlar, bu konu ile ilgili diyanet işleri başkanlığının bir çalışma yapması lazım, öncelik sırada bekleyenlere verilmeli. Hac fiyatları baya bir yükseldi, gitmek isteyip de gidemeyenler var buna bir çözüm bulunması gerekiyor.

Down sendromlu çocuklara imkân tanınması lazım,

İci;Gençlere maalesef yeterince yatırım yapılmıyor, sosyal aktivitelerin artması lazım, Down sendromlu çocuklara imkân tanınması lazım, onları topluma kazandırmamız lazım, yaz okullarının çoğaltılması lazım ve bu konuda gençlerimizin önünü açmamız lazım. Önümüz yaz ve okulların tatil oluşunu değerlendirmemiz gerekiyor, yeni milletvekillerimizden de Şanlıurfa için hizmetler bekliyoruz, ellerini taşın altına koymaları lazım çünkü maalesef Şanlıurfa sahipsiz, düşünün ki Bahçelievlere girmeye korkuyoruz tinerciler ve hırsızlar etrafı mesken tutmuşlar, buna bir çözüm bulunması lazım.

Gaziantep ile aramızda 1 saat bile yok ve orası güneydoğunun Paris’i olarak nitelendiriliyor

Şanlıurfa'ya 2028 yılında hızmlı treni gelecekmiş,Çok geç kalınmış bir proje maalesef, yanı başımızda ki Gaziantep ile aramızda 1 saat bile yok ve orası güneydoğunun Paris’i olarak nitelendiriliyor, milletvekillerimizin tren konusunda bir çözüm bulmaları gerekiyor. 2028 yılı Şanlıurfa’ya tren getirilmesi için maalesef çok geç bir zaman, daha önceden gelemsi lazımdı, yıllardır Şanlıurfa GAP’ın başkenti olarak söyleniyor ama maalesef bir şey yapılmıyor. Bu konuda belediye başkanımızdan rica ediyorum, arabası olan var olmayan var ve tren ekonomik oluyor, zamandan tasarruf sağlıyor o yüzden buna bir çözüm bulunmasını istiyorum.dedi.