Urfa'nın değerleri bitmez, dünyaya tanıtılması gereken bir şehirdir

Keser;Balıklıgöl turizmin bir parçasıdır, Urfa'nın değerleri bitmez, dünyaya tanıtılması gereken bir şehirdir

Keser; Balıklıgöl turizmin bir parçasıdır, Urfa’nın değerleri bitmez, dünyaya tanıtılması gereken bir şehirdir örneğin Göbeklitepe nasıl dünyaya tanıtıldıysa Balıklıgöl’ün de o şekilde tanıtılması lazım.

Şuan turizme bakarsanız insanlar İstanbul, Antalya, Muğla gibi yerlere gidiyorlar ama hâlbuki buraya gelseler daha da hayran kalırlar çünkü bulunmaz Hint kumaşı deniliyor ya burası da öyle bir yer.

Burası gezi yerinin haricinde kutsal bir yer olarak da kabul ediliyor, buranın maneviyatı Hz. İbrahim’in zamanından gelmiş. İnsanlar burayı gelip görsünler, gelenler asla pişman olmazlar ve bir daha gelmek isterler çünkü buranın öyle farklı bir havası var ki buraya gelen herkes hayran kalıyor.

Deniz Keser Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada; Burası daha önceden restorasyondaydı gördüğüm kadarıyla bitmiş, çok güzel olmuş çünkü burası Hz. İbrahim’in makamı geç oldu ama temiz ve güzel oldu. Rabbim kimsenin eksikliğini vermesin, belediyemiz çalışıyor Allah onlardan razı olsun, zaten Balıklıgöl turizmin bir parçasıdır, Urfa’nın değerleri bitmez, dünyaya tanıtılması gereken bir şehirdir örneğin Göbeklitepe nasıl dünyaya tanıtıldıysa Balıklıgöl’ün de o şekilde tanıtılması lazım. Şuan turizme bakarsanız insanlar İstanbul, Antalya, Muğla gibi yerlere gidiyorlar ama hâlbuki buraya gelseler daha da hayran kalırlar çünkü bulunmaz Hint kumaşı deniliyor ya burası da öyle bir yer. Biz buraya ilk girdiğimizde besmele ile giriyoruz çünkü burası çok kutsal bir yer, zaten insanlarımızın hafta sonu tek bir amacı var Haşimiye’ye gidelim, Balıklıgöl’e gidelim, Dergâha gidelim namazımızı kılalım, duamızı edelim eve dönelim. Burası gezi yerinin haricinde kutsal bir yer olarak da kabul ediliyor, buranın maneviyatı Hz. İbrahim’in zamanından gelmiş. İnsanlar burayı gelip görsünler, gelenler asla pişman olmazlar ve bir daha gelmek isterler çünkü buranın öyle farklı bir havası var ki buraya gelen herkes hayran kalıyor. Ben Antalya’da turizm işi yapıyorum ve orada ki insanlara burayı anlattığım zaman insanlar buraya gelmek istiyorlar, bazen onlara Şanlıurfa’nın tarihi yerlerinin videosunu izletiyorum ve gerçekten de orada ki insanlar hayran kalıyorlar, demem o ki insanların burayı gelip görmeleri lazım.