Fiyat artışları gerçekten çok hızlı ilerliyor.

Urluk;Fiyat artışları gerçekten çok hızlı ilerliyor, yaz mevsimindeyiz ve kışlık kıyafetleri şimdiden alıyoruz çünkü düşünüp diyoruz ki bu fiyatlar gelecek yıl daha da artacak

Urluk; Bayram alışverişi yaptık, örneğin alışveriş yapabiliyoruz ama bir asgari ücretle bir eve bakamıyoruz, bunun dışında asgari ücretle evini geçindiren bir insan doğru dürüst bayram için alışveriş yapamaz.

Elif Urluk ;Şanılurfa Gazetesine yaptığı açıklamada ; Bayram alışverişi yaptık, örneğin alışveriş yapabiliyoruz ama bir asgari ücretle bir eve bakamıyoruz, bunun dışında asgari ücretle evini geçindiren bir insan doğru dürüst bayram için alışveriş yapamaz, fiyatlar orta derece de ne çok fazla ne çok az ama asgari ücretle ev geçindiren bir insan bayram alışverişi yapamaz. Bizim evde her birey çalıştığı için evimize bayram ihtiyaçlarını alabildik çok şükür ama çoğu insan bayramlıklarını bile alamamışlardır çünkü fiyatlara bakacak olursak asgari ücretle bir şey almak zor. Fiyat artışları gerçekten çok hızlı ilerliyor, yaz mevsimindeyiz ve kışlık kıyafetleri şimdiden alıyoruz çünkü düşünüp diyoruz ki bu fiyatlar gelecek yıl daha da artacak, gün geçtikçe her şey artıyor ve bu durum hiçte güzel bir durum değil, fiyatların artmasında fırsatçılıkta rol oynuyor.

Urluk;Şanlıurfalılar herkesin bildiği gibi evlerinde ev ekmekleri yapıyorlar ama fırınların genelinin kapalı olmaması gerek.

Bunun dışında zaten ailem genelde somun yediği için bayramlarda pide fırınlarının kapalı olması bizim için çok sorun olmuyor

Urluk; Bayramlarda fırınların kapalı olması konusunda zaten Şanlıurfalılar herkesin bildiği gibi evlerinde ev ekmekleri yapıyorlar ama fırınların genelinin kapalı olmaması gerek. En azından nöbetleşme sistemi gibi bayramlarda açık kalabilir, biz şuana kadar bayramlarda ekmek bulmakla ilgili hiç sorun yaşamadık. Bunun dışında zaten ailem genelde somun yediği için bayramlarda pide fırınlarının kapalı olması bizim için çok sorun olmuyor, benim annem evde ev ekmeği yapıyor, aslında herkeste yapıyor ama dediğim gibi fırınların bir şekilde bayramlarda açık olması ve insanların mağdur olmaması gerek. dedi.