Şanlıurfa'da fiyatlar çok pahalı , kalite arayınca daha da pahalı oluyor

Şarman; Fırsatçılık çok var, bu fırsatçılık kadar da kötü bir şey yok gerçekten, insanlar zor zamanlar geçirdiğimiz günlerde birbirine daha da kenetlenip yardım etmesi gerekirken, birbirlerine daha nasıl vursam da para kazansam derdindeler.

Şarman; iyatlar çok pahalı ve bunun dışında insanlar kalite arayınca daha da pahalı oluyor, bakacağız bütçemize göre alışverişimizi yapacağız. Geçen yıllarla bu yıl arasında ki fiyatlar benzetilemez çünkü malum korona oldu ve her şey daha da pahalı oldu, biz de yağımızda kavrulmaya çalışacağız, hayat devam ediyor mecburen kendimize göre daha uygun şeyler alıp yiyip, giyip yaşamımıza devam edeceğiz başka çaresi yok

Rahime Şarman Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada, Henüz daha bayram alışverişi yapmadık, yeni çıktık birazdan mağazaları gezip bakacağız, fiyatlar çok pahalı ve bunun dışında insanlar kalite arayınca daha da pahalı oluyor, bakacağız bütçemize göre alışverişimizi yapacağız. Geçen yıllarla bu yıl arasında ki fiyatlar benzetilemez çünkü malum korona oldu ve her şey daha da pahalı oldu, biz de yağımızda kavrulmaya çalışacağız, hayat devam ediyor mecburen kendimize göre daha uygun şeyler alıp yiyip, giyip yaşamımıza devam edeceğiz başka çaresi yok. Fırsatçılık çok var, bu fırsatçılık kadar da kötü bir şey yok gerçekten, insanlar zor zamanlar geçirdiğimiz günlerde birbirine daha da kenetlenip yardım etmesi gerekirken, birbirlerine daha nasıl vursam da para kazansam derdindeler. Örneğin Şanlıurfa’da sel olduğu zaman su ieçmedik ve mecbur hazır su almak zorunda kaldık, o zaman su fiyatlarını o kadar pahalı yaptılar ki insanlar pis su içmeye mecbur kaldılar.

Gerçekten bayramlarda ekmek bulunamıyor, ben şahsen evde stokluyorum, buzluğa atıyorum ve sonra çıkarıp taze oalrak tüketiyorum ama herkes böyle yapmayabilir,

Şarman; Aslında insanların her zaman ekmeğe ihtiyacı olduğu için fırınların her zaman açık olması gerekiyor, yetkililerin fırınları nöbetleşe olarak hiç değilse 1 saat aralıklarla açık tutması gerekiyor, örneğin her mahallede bu olursa insanlara hizmet edilmiş olur. Gerçekten bayramlarda ekmek bulunamıyor, ben şahsen evde stokluyorum, buzluğa atıyorum ve sonra çıkarıp taze oalrak tüketiyorum ama herkes böyle yapmayabilir, çünkü alışmışız ihtiyacımız olduğunda hemen gidip fırından alıyoruz. Bayramlarda da kapalı olduğu için gerçekten ekmek bulmakta zorluklar çekiyoruz, örneğin belediyeler vardiya gibi fırınların açık olmasını sağlayabilir ama hizmet yok, o yüzden seçim günü geldiğinde gerekeni yapacağız.dedi.