Aşiret reisi Mustafa Özbay, Yeşilyer ve Özbay arasındaki husumeti sonlandırdı

31 Mart 2024 tarihinde Muhtarlık seçimlerinde Özbay ve Yeşilyer aileleri arasında meydana gelen ve yaralıların da olduğu kavga sonucu oluşan husumet Aşiret reisi ve Eyyübiye Belediye Meclis üyesi Mustafa Özbay'ın iki aile büyükleri ile görüşmesi sonucu; husumet barışla noktalandı.

31 Mart 2024 tarihinde Muhtarlık seçimlerinde özbay ve Yeşilyer aileleri arasında meydana gelen ve yaralıların da olduğu kavga husumetle sonuçlanmıştı. Bazı Belediye Başkanları, Milletvekilleri ve yetkililerin devreye girmesine rağmen husumet devam etmişti. Aşiret reisi ve Eyyübiye Belediye Meclis üyesi Mustafa Özbay’ın iki aile büyükleri ile görüşmesi sonucu; Verilen barış yemeği ile iki arasındaki husumet barışla noktalandı.

Eyyübiye Belediye Meclis üyesi Mustafa Özbay barış yemeğinde  husumetin ortadan kaldırılmasında katkı sunan özbay ve Yeşilyer ailelerine teşekkür etti.

Özbay ve Yeşilyer aileleri ise Eyyübiye Belediye Meclis üyesi Mustafa Özbay’a teşekkür ederek iki arasındaki husumeti adil bir biçimde barışı sağladıklarını için teşekkür ettiler. Barış yemeğine iki ailenin ileri gelenleri ve yakınları,  yetkililer ile Merkez Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Özbay'da katıldı. Husumet barış yemeği ile son buldu..