AK Parti Milletvekili adayı Nihat Kılıç'ın Suruç İlçe Seçim İrtibat Bürosu açıldı.(Video)

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Nihat Kılıç'ın Suruç ilçesindeki AK Parti Seçim Bürosu yoğun bir katılım ile açıldı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Nihat Kılıç’ın Suruç ilçesindeki AK Parti Seçim Bürosu yoğun bir katılım ile açıldı. Düzenlenen acılaşa katılan Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, “14 Mayıs’ta hep beraber, Suruç hiç kimsenin mülkü değildir diyelim”

14 Mayıs genel seçimlerine az bir süre kala çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Milletvekilleri adayları, kentin dört bir yanında bir yandan sahada büyük bir özveri ile çalışmalarını ve vatandaşlarla buluşmalarını gerçekleştirirken, bir yandan da vatandaşları buluşturan seçim ofislerinin açılışları devam ediyor.

Bu gün de Suruç meydanında Milletvekili adayı Nihat Kılıç’ın seçim bürosu yoğun bir katılım ile açıldı. Nihat Kılıç, katılımlarından dolayı gelen vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür etti.

Bozdağ, “doğudan batıya, batıdan doğuya Türkiye'nin her yerini ayağa kaldırdık.

Şanlıurfa'dan AK Parti milletvekili adayı olan Bozdağ, partisinin Suruç İlçe Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2001'de yola çıktıklarında "din ve bölgesel milliyetçilik, ırkçılık yapamayacaklarını" söylediklerini aktaran Bozdağ, hizmet ve yatırımların 81 ilde eş zamanlı hayata geçirildiğini, doğudan batıya, batıdan doğuya Türkiye'nin her yerini ayağa kaldırdıklarını söyledi.

Yeni dönemde Türkiye'yi daha ileri götürmenin çabası içerisinde olacaklarının altını çizen Bozdağ, demokratikleşme ve insan hakları alanında tarihi reformlara imza attıklarını kaydetti. Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün HDP'yle yan yanan fotoğraf çektirmekten korkanlar, bizim yaptıklarımızı dün ağzına alıp konuşmaya dahi cüret edemeyenlerdir. AK Parti iktidarından önce bölgede herkesin istediği şey, 'OHAL'i kaldırın başka bir şey istemiyoruz.' İlk yaptığımız iş Bakanlar Kurulu kararını uzatmamak oldu. OHAL tarihe kavuştu mu? OHAL yönetimi kalktı mı? Kim kaldırdı? Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları. Ret, asimilasyon, inkar politikalarını rafa kaldıran, reddeden bir politika, bir siyaset devreye girdi mi? Bu ülkenin dört bir yanında kimliğin şeref olduğunu ve herkesin kendi kimliğini özgürce ifade edebileceği Türkiye'yi biz oluşturduk. Merhum Ahmet Kaya 'Kürtçe şarkı söyleyeceğim' dediği zaman, o döneme bakın, şimdi Kılıçdaroğlu'nun etrafında dönenlerin Sayın Kaya'ya nasıl linç uyguladıklarını, neler söylediklerini görün. Kürtçe şarkı, türkü serbest mi? Her yerde söylenir mi? İstanbul'dan İzmir'ine, Trabzon'undan Edirne'sine, herkes göğsünü gere gere söylüyor mu? Söylüyor."İnsan haklarına ve hürriyetlerine uygun ortamı hazırlayan liderin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu söyleyen Bakan Bozdağ, Türkiye'nin hukuk devleti, insan haklarına dayalı devlet vasfını güçlendirdiklerini vurguladı. Bakan Bozdağ, "Tayyip Erdoğan olmasaydı, bu Kürtçülük yapıp, Kürt kardeşlerimi sadece ölmek ve öldürmek için dağlara götürenler bu meydanda Kürtçe konuşamıyordu. Şimdi seçim propagandasını insanlar dilediği dilde yapabiliyor. Kürtçe, Arapça, Lazca hangi dili kullanıyorsa, o dilde yapabiliyor. Onu da biz kaldırdık. Türkiye'nin dört bir yanında insanlar dilediği ismi evladına koyamıyordu. Biz kaldırdık. Türkiye'nin dört bir yanında demokratikleşme, insan hakları, hukuk devleti konusunda bizleri suçlayanlara söylüyorum, biz gelene kadar 79 yıl var, bu ayıpları siz niye kaldırmadınız? Bunları siz niye düzeltmediniz? Yapan biziz, yapmayanlar bizi suçluyor." diye konuştu.

“Suruç'u yeni bir siyasal bakışa, yeni bir siyasal duruşa beraber geçirelim. Suruç'u siyasi anlamda özel mülkü gibi görenlere; Suruç hiç kimsenin mülkü değildir diyelim. Suruç kimsenin esiri, kimsenin kölesi değildir diyelim. Kin, nefret, intikam siyasetine kapıları sonuna kadar kapatalım. Onun için bütün Suruçlu kardeşlerimden dün hangi partiye oy verirse versin diyorum ki; bu sefer Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye oylarımızı verelim. Türkiye Yüzyılı için, Şanlıurfa'mız için, Suruç’umuz için.  Doğru adımlarla ve Doğru Adamlarla yola devam diyoruz” dedi.

 

Bozdağ, "Bir araya geldiler, hedef birliği yapıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, onlar Türkiye'de hiçbir şey yapabilecek cesareti olmayan insanlar. Bugün yan yana fotoğraf çektirmekten korkanlar, yarın oylarını alınca dönüp yüzlerine bile bakmayacaklardır." dedi. Bekir Bozdağ, samimi olduklarını, milletin birliği için çalıştıklarını dile getirdi.Millet arasına kin, nefret, düşmanlık sokulmasına izin vermeyeceklerine işaret eden Bozdağ, terörle mücadelenin kararlı şekilde süreceğini kaydetti."Yedi kişi, sekiz kişi bir marketi yönetebilir mi?" sorusunu yönelten Bozdağ, şöyle konuştu:"Şimdi Sayın Kılıçdaroğlu ben diyor, tek başıma Tayyip Bey'e yetemem, 6 genel başkanı yanıma alayım, onlar da yetmez, onlar da aciz, iki belediye başkanını da yanıma katayım, onlar da yeter mi yetmez mi diye sağına soluna bakıyor. Bunlar kifayetsiz olduğunu, yanına, sağına, soluna taktıklarıyla millete ilan ediyorlar. Dirayet nerede? İrade nerede? Bir şey yapacak, 'Sağımdaki ne der? Solumdaki ne der? Karşımdaki ne der? Arkamdaki ne der? Masanın altındaki ne der?' diye düşünen düşünene kadar atı alan Üsküdar'ı geçer. Emin olun bu zihniyetin iktidarda olduğu bir dönemde pandemiyi, büyük deprem felaketini, Rusya-Ukrayna Savaşı'nı yaşasaydık memleketin hali perişan olurdu. Çatal kazık yere batmaz. Bunlar çatal kazığı Türkiye'ye umut olarak sunuyorlar. Bunların dedikleri çok net söylüyorum, geleceği karartmaktan, Türkiye'yi geri döndürmekten, milletin ahını alacak işler yapmaktan başka bir şey değildir."Heykel açmakla değil, dünyanın en görkemli projelerini hayata geçirmekle övünen bir Türkiye'nin var olduğunu vurgulayan Bozdağ, son bir ay içerisinde Togg'un yollarda olduğunu, TCG Anadolu'nun denizlere indirildiğini, deprem konutlarının temelinin atıldığını, çok sayıda yatırımın hizmete alındığını anlattı.

Bakan Bozdağ, "Son bir ay içerisinde olanlara baktığınızda Türkiye büyük bir değişimin içinde. Biz büyük projeleri hayata geçirip milletin hizmetine sunarken, başkaları algıda, yalanda, dolanda, milleti nasıl aldatırız onun gayreti içerisinde. Biz aldatmadık, aldatmayacağız. Aldanan da aldatan da olmayacağız. Yolumuza doğrularla, doğru adımlarla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Delioğlu, “Suruç Asla Yalnız Değildir, Kimse Suruç’u Kötü Emellerine Alet Etmeye Çalışmasın”

Suruç’un her zaman AK Parti için önemli olduğuna değinen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, “AK Parti her zaman Suruç’a güzel hizmetler getirmek için çalışmış ve getirmiştir. Bu günden sonra da bu böyle devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ’a güvenerek söylüyorum ki Suruç’a pozitif ayrımcılık yapacağız. Suruç’u gerçek kimliğine kavuşturana kadar hep birlikte mücadele edeceğiz. Suruç asla yalnız değildir, kimse Suruç’u kötü emellerine alet etmeye çalışmasın. Bilsinler ki AK Parti ve onun kadroları Suruç’un ve Suruçluların yanında yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Beyazgül, “14 Mayıs Seçimleri; Dünyanın Geleceğini Belirleyecektir”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Bu seçim Türkiye’nin değil, dünyanın gözünün odaklandığı bir seçimdir. Batılı ülkeler diyor ki; 14 Mayıs dünyanın en önemli seçimlerindendir. Bu seçim hem dünyanın hem de geleceğimizi belirleyecektir.” dedi.

Güvenç, “Peygamberler Şehri Şanlıurfa’ya Hizmet Etmek İbadet Etmek Gibidir”

“Bu şehre hizmet ibadettir” diyen TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ise, “Bu gün burada Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarından ve 20 yıldır kurmay heyetinin en önemli isimlerinden birisi olan Bakanımız Bekir Bozdağ aramızda. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya duyduğu sevgisi ve muhabbetinin hiç bitmediği için Allah’a hamd olsun ki Bekir Bozdağ’ı buraya gönderdi ve kalan işleri de tamamla, Peygamberler şehrinin marka değerini daha da yukarı çıkart dedi.Bu mübarek beldenin yerinin altıda, üstü de mübarek olduğunu belirten Güvenç,  “Bu şehre hizmet ibadettir. 14 Mayıs’ta barış, huzur ve kardeşlik kazanacak. 14 Mayıs Suruçluların AK oyları ile Terör, şiddet, düşmanlık, kin ve nefret bu topraklardan ebediyen gidecek.” şeklinde konuştu.

Kılıç, “Suruçluların Tüm Sorunlarını Ankara’ya Taşımak Benim Boynumun Borcu Olsun”

“Suruç huzurun ve barışın başkenti olacak, kardeş kardeşe kırdırılmayacak” diyerek sözlerine başlayan Milletvekili adayı Nihat Kılıç, “Bu gün Suruç Meydanındaki bu coşku ve kalabalık yarınları beraber inşa edecek olan Selahaddini Eyyubi’nin torunları ile Sultan Alparslan’ın torunların bin yıllık geçmişlerini bin yıllık gelecek ile inşa edeceklerinin göstergesidir. Suruç, geçmişte ve gelecekte olduğu gibi yiğitlerin olduğu yerdir. Suruçlular bunu da gelecek yarınlarına sahip çıkarak yapacaktır. Suruç huzurun ve barışın başkenti olacak, kardeş kardeşe kırdırılmayacak. Biz gerekirse siyasetimizden ödün verip siyasi bedel ödeyeceğiz ama kimsenin burnun kanamasına izin vermeyeceğiz. Biz bu kardeşlik hukukunu tahsis etmek için Sayın Bakanımızın önderliğinde 15 Mayıs sabahı ben milletvekiliyim; ister seçileyim isterse seçilmeyeyim Suruçluların tüm sorunlarını Ankara’ya taşımak benim boynumun borcu olsun”“Farklı Partilerde siyaset yapıyor olabiliriz. Bu toplumun huzurunu kaçırmaya hakkımız yok, biz bu toplumun huzurunu tesis edeceğiz. Bu topraklarda kaosa ve gözyaşına izin vermeyeceğiz 40 yıldır yeter artık diyoruz”Konuşmaların sonunda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Nihat Kılıç Suruç seçim bürosu gerçekleştirilen törenle açıldı.

Ayrıca açılışa, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları, HÜDAPAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, AK Parti İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.