Şanlıurfa İl Başkanlığına Ali İhsan Delioğlu'nın atanması sonrası tebrik yağdı

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı için 31 müracaatın olduğu Şanlıurfa'da mevcut Başkan Vekili Ali İhsan Delioğlu asaleten atandı.

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı için 31 müracaatın olduğu Şanlıurfa’da mevcut Başkan Vekili Ali İhsan Delioğlu asaleten atandı.

AK Parti Teşkilat Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Şanlıurfa İl Başkanlığına Ali İhsan Delioğlu’nun getirildiği belirtildi.

AK Parti Şanlıurfa İl başkanlığınca yapılan açıklamada ise Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın  takdir ve tensibi ile asaleten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan Ali İhsan Delioğlu’nu tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.denildi.. Şanlıurfa’mıza ve partimize hayırlı olsun.denildi.

 BEYAZGÜL TEBRİK ETTİ,

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  tensipleriyle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan  Ali İhsan Delioğlu’’nu tebrik ediyorum. Şehrimiz için hayırlı uğurlu olsun, Rabbim utandırmasın inşallah.dedi.

            DUSAK ,DELİOĞLU’NA BAŞARILAR DİLEDİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof.Dr.Abdurrahim Dusak; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  tensipleriyle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan Sayın Ali İhsan Delioğlu’’nu tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Şanlıurfa'mıza hayırlı uğurlu olsun, inşallah.

YAZMACI, ŞANLIURFAMIZ İÇİN BÜYÜK ÇALIŞMALARA BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ

            AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı görevini bir süredir vekaleten yürüten Sayın Ali İhsan Delioğlu, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensibi ile asaleten atandı. Sayın Başkanımız  Ali İhsan Delioğlu’na hayırlı olsun dileklerimi iletiyor başarılarının devamını diliyorum. Kadim şehrimiz, Şanlıurfamız için büyük çalışmalara birlikte imza atacağız.dedi.

                BOZDAĞ, ŞANLIURFA’MIZA VE PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensibi ile asaleten Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan Ali İhsan Delioğlu’nu tebrik ediyor,görevinde başarılar diliyorum. Şanlıurfa’mıza ve partimize hayırlı olsun. Rabbim,yâr ve yardımcısı olsun. Durmak yok yola devam. Haydi Bismillah!

EKİNCİ; ŞANLIURFA’MIZA VE TÜM İLÇELERİMİZE HAYIRLI, UĞURLU OLSUN

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci; AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığımıza atanan Sn. Ali İhsan Delioğlu’nu tebrik ediyor, kendilerine bu kutlu yolda muvaffakiyetler diliyorum. AK Parti'mize, teşkilatımıza, Şanlıurfa’mıza ve tüm ilçelerimize hayırlı, uğurlu olsun. Yüce Rabbim, hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip eylesin.dedi.

PINARBAŞI,  TÜRKİYE YÜZYILINDA HEP BİRLİKTE HİZMET İÇİN DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM.

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Av.Faruk Pınarbaşı, Partimizin Şanlıurfa İl Başkanlığına asaleten atanan değerli yol arkadaşımız Ali İhsan Delioğlu’nu tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Türkiye Yüzyılında hep birlikte hizmet için doğru adımlarla yola devam.

AKSOY; ŞANLIURFA’MIZA VE PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan Sn. Ali İhsan Delioğlu’nu tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Şanlıurfa’mıza ve Partimize hayırlı olsun.

CANPOLAT; GÖREVİNDE MUVAFFAKİYETLER DİLERİM

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan Ali İhsan Delioğlu’nu tebrik eder, görevinde muvaffakiyetler dilerim.dedi.

GÖNCÜ; GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Aysel Göncü; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensibi ile asaleten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan Ali İhsan Delioğlu’nu tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum.dedi.

Haber Kamil Güler